Antena 3 CNN Adevăruri ascunse Horoscop rune 14-21 mai 2023, cu Mihai Voropchievici. Wunjo pentru Lei, Fecioarele sunt pe o pojghiţă de gheaţă foarte subţire

Horoscop rune 14-21 mai 2023, cu Mihai Voropchievici. Wunjo pentru Lei, Fecioarele sunt pe o pojghiţă de gheaţă foarte subţire

Horoscop rune 14-21 mai 2023, cu Mihai Voropchievici. Numerologul Mihai Voropchievici a dezvăluit secretele runelor pentru fiecare nativ al zodiacului.

Horoscop rune 14-21 mai 2023, cu Mihai Voropchievici. Wunjo pentru Lei, Fecioarele sunt pe o pojghiţă de gheaţă foarte subţire
Sursa foto: antena3.ro
de Redacția Antena 3 CNN    |    13 Mai 2023   •   18:30

Horoscop rune pentru Berbec

Berbecul să rămână acasă în aşteptarea unei schimbări foarte importante cât de curând. Să fiţi pregătiţi să primiţi schimbarea.

Horoscop rune pentru Taur

Taurul trebuie să aibă răbdare, să nu forţeze mâna norocului. Răbdător prin excelenţă, Taurului i se pregătesc surprize, iar surprizele plăcute sunt făcute doar pentru Taurii care ştiu să aştepte şi nu se grăbesc.

Horoscop rune pentru Gemeni

Gemenii au o săptămână mai puţin favorabilă. Trebuie să dea semn de forţă, putere, tărie, să aibă rezistenţă deoarece săptămâna nu este benefică din toate punctele de vedere şi mai ales pe latura unei oboseli cronice, a unei sănătăţi mai slăbite, dar şi a unor cheltuieli excesive. Atenţie.

Horoscop rune pentru Rac

Racul se revoltă pentru că vrea neapărat ca toţi să fie perfecţi şi atunci pregăteşte o răzmeriţă, o bătălie furtunoasă ca să obţină ceea ce îşi doreşte. Dar runa îi spune: Racule, rămâi calm şi totul se aranjează, nu e nevoie de scandal.

Horoscop rune pentru Leu

De multă vreme n-a mai plecat într-o vacanţă, îşi doreşte să mai evadeze un pic, iar Wunjo a simţit. Wunjo e de partea ta şi te ajută să îndeplineşti toate lucrurile.

Horoscop rune pentru Fecioară

Fecioara, nu atât de norocoasă, e pe o pojghiţă de gheaţă foarte subţire şi este sfătuită să fie extrem de prudentă cum acţionează pe toate planurile.

Horoscop rune pentru Balanţă

Balanţa de mult îşi dorea să dea lovitura şi reuşeşte. Se produce un salt calitativ în existenţa voastră. Runa s-a decis să vină la Balanţe. Un pas înainte înseamnă progres.

Horoscop rune pentru Scorpion

Scorpionul să fie pregătit pentru o suită de schimbări majore în săptămâna imediat următoare.

Horoscop rune pentru Săgetător

Săgetătorul vrea şi el o mică bătălie, dar este sfătuit să nu fie îngrijorat. Veţi câştiga în mod sigur.

Horoscop rune pentru Capricorn

După o săptămână de greutăţi, acum se înconjoară de necunoscut. Nu mai vrea să vorbească cu nimeni. Este într-o comuniune totală cu forţele divine şi simte nevoia să se retragă în carapace pentru o săptămână.

Horoscop rune pentru Vărsător

Trebuie să îşi mobilizeze forţele. Ei au primit de multe ori această rună pentru că se împrăştie în multe, încearcă să le facă pe toate, dar acum sunt sfătuiţi să fie mai serioşi, să îşi consolideze poziţia şi acasă, şi în societate, dar şi la serviciu pentru a triumfa.

Horoscop rune pentru Peşti

Peştii sunt sfătuiţi să dea la o parte toate problemele şi grijile legate de trecut. Intră Soarele în curtea lor, îi obligă să lase necazurile în urmă şi să se pregătească pentru o săptămână mult mai bună.

×
Parteneri
Românii care vor plăti taxe și impozite mai mari de anul următor!
x close