Antena 3 CNN Adevăruri ascunse Horoscop rune 15-21 martie 2021, cu Mihai Voropchievici. Belşug din plin pentru Săgetător, schimbare majoră pentru Balanţă

Horoscop rune 15-21 martie 2021, cu Mihai Voropchievici. Belşug din plin pentru Săgetător, schimbare majoră pentru Balanţă

Horoscop rune 15-21 martie 2021, cu Mihai Voropchievici. Numerologul a dezvăluit horoscopul runelor pentru fiecare zodie în parte, pentru săptămâna viitoare, în cadrul emisiunii Adevăruri ascunse de la Antena 3.

Horoscop rune 15-21 martie 2021, cu Mihai Voropchievici. Belşug din plin pentru Săgetător, schimbare majoră pentru Balanţă
Sursa foto: Antena 3
de Alin Tarnovschi    |    13 Mar 2021   •   20:19

Horoscop rune 15-21 martie 2021, cu Mihai Voropchievici pentru Berbec

Este în săptămâna în care poate afla un adevăr foarte important care îi poate marca viaţa sau chiar i-o poate schimba. Aveţi grijă Berbecilor că voi aţi făcut lucruri bune şi acum se pare că vine şi feedback-ul. Dacă aţi făcut rele, marcajul e ca la rugby.

Horoscop rune 15-21 martie 2021, cu Mihai Voropchievici pentru Taur

Are o săptămână în care poate să fie mai caustic, mai vorbăreţ, mai direct în exprimare şi ar putea susţine o bătălie furtunoasă cu cei din jur. Sfatul: nu mai susţine atât de furtunoasă bătălia, lăsaţi uraganul, că se poate rezolva totul. Totul se poate aranja fără scandal.

Horoscop rune 15-21 martie 2021, cu Mihai Voropchievici pentru Gemeni

Gemenii intră în silenzio stampa. Este acea perioadă de singurătate. Voi cu Dumnezeu. Vedeţi ce faceţi, ce îi cereţi şi spuneţi ce prostii aţi făcut.

Horoscop rune 15-21 martie 2021, cu Mihai Voropchievici pentru Rac

Au o săptămână mai grea. Runa îi sfătuieşte să aibă forţă, tărie şi putere ca să depăşească şi ca volum de muncă, şi ca tensiuni, şi ca stres o multitudine de lucruri care vin pentru ei vrând-nevrând săptămâna ce vine. E săptămâna în care voi trebuie să fiţi puternici.

Horoscop rune 15-21 martie 2021, cu Mihai Voropchievici pentru Leu

E în căutare de schimbare a locului de muncă sau dacă nu schimbarea unei locuinţe. Poate îşi doreşte ceva mai bun. Leul ştie ce vrea şi va aborda în aşa fel ca să obţină acel lucru care îl interesează. Ori serviciul, ori locuinţa.

Horoscop rune 15-21 martie 2021, cu Mihai Voropchievici pentru Fecioară

Fecioara e sfătuită să lase toate grijile, tot ce e legat de trecut, frici, spaime şi să lase şi necazurile în urmă. Se aşteaptă o săptămână extrem de bună. Mai iese şi Soarele pe strada lor.

Horoscop rune 15-21 martie 2021, cu Mihai Voropchievici pentru Balanţă

După gândurile pe care le-a avut, trebuie să fie pregătită pentru o suită de schimbări majore. Înseamnă că toate nebuloasele să se dea la o parte, fricile, grijile şi neputinţa. Schimbarea aduce întotdeauna lucruri bune, chiar dacă nu eşti mulţumit la început.

Horoscop rune 15-21 martie 2021, cu Mihai Voropchievici pentru Scorpion

Trebuie să îşi facă bagajele pentru că i se anunţă o călătorie. Extrarodinar de benefic pentru acei Scorpioni care au stat ascunşi şi nu au mai intrat în contact cu oameni. În călătorie cunoşti mulţi oameni şi nu ştii de unde vine o mână de ajutor.

Horoscop rune 15-21 martie 2021, cu Mihai Voropchievici pentru Săgetător

Cei mai norocoşi. Peste puţin timp, toate visele voastre se vor împlini. Dar fertilitatea este benefică pentru cei care au vorbit cu barza, iar belşugul este din toate părţile. O rună atât de puternică.

Horoscop rune 15-21 martie 2021, cu Mihai Voropchievici pentru Capricorn

Trebuie să abordeze toate problemele schimbând tactica. Nu mai trăi în monotonie, ieşi din amorţeală, schimbă tactica şi vei avea rezultate.

Horoscop rune 15-21 martie 2021, cu Mihai Voropchievici pentru Vărsător

Să fiţi pregătiţi pentru o schimbare foarte importantă. Şi pentru voi vin nişte schimbări benefice. Nu vă mai gândiţi la lucruri negative.

Horoscop rune 15-21 martie 2021, cu Mihai Voropchievici pentru Peşti

Sunt nerăbdători, vor ieri sau alaltăieri. Aveţi răbdare, puţintică răbdare pentru că, dacă forţaţi mâna norocului, dispare magia. Magia este în puţină răbdare. Nu grăbiţi lucrurile pentru că ele vin oricum.

×
Parteneri
Atenţionare meteo ANM: Ploi, vijelii, lapoviţă şi ninsoare
x close