Antena 3 CNN Adevăruri ascunse Horoscop rune 15-21 noiembrie 2021, cu Mihai Voropchievici. Leii câştigă pe toate planurile cu Vunjo, Vărsătorii au noroc la Loto

Horoscop rune 15-21 noiembrie 2021, cu Mihai Voropchievici. Leii câştigă pe toate planurile cu Vunjo, Vărsătorii au noroc la Loto

Horoscop rune 15-21 noiembrie 2021, cu Mihai Voropchievici. În săptămâna ce urmează, cei mai norocoşi sunt Leii, care îl au pe Vunjo de partea lor, iar Vărsătorii dau lovitura.

Horoscop rune 15-21 noiembrie 2021, cu Mihai Voropchievici. Leii câştigă pe toate planurile cu Vunjo, Vărsătorii au noroc la Loto
Sursa foto: Antena 3
de Georgiana Adam    |    13 Noi 2021   •   20:45

Horoscop rune 15-21 noiembrie 2021, cu Mihai Voropchievici. Numerologul a prezentat sâmbătă, la emisiunea Adevăruri ascunse, de la Antena 3, horoscopul runelor pentru săptămâna ce urmează.

Horoscop rune 15-21 noiembrie 2021, cu Mihai Voropchievici pentru Berbec

Berbecii, în sfârşit, în săptămâna care urmează pot să găsească rezolvarea problemelor care îi frământă, cu condiţia să angajeze şi ceilalţi membri ai familiei. Să facă un consiliu de familie, mai bine zis să nu mai vorbească singuri, pentru că ei încearcă singuri de obicei să rezolve toate problemele.

Horoscop rune 15-21 noiembrie 2021, cu Mihai Voropchievici pentru Taur

Taurul are un sfat foarte interesant, pentru că se pare că a fost un pic tensionat în săptămâna precedentă. Sunteţi sfătuiţi să vă relaxaţi şi nu vă mai faceţi griji vizavi de sănătatea unei persoane apropiate, deoarece are o sănătate excelentă. Voi aţi greşit că aţi uitat să o mai întrebaţi ce face, cum face, dialogaţi sau mergeţti acolo, că e bucuria şi mai mare.

Horoscop rune 15-21 noiembrie 2021, cu Mihai Voropchievici pentru Gemeni

Gemenii trebuie să abordeze altfel problemele care îi interesează: schimbaţi tactica. Deci, săptămâna viitoare, ca să vă iasă toate perfect, nu mai acţionaţi aşa cum acţionati voi de felul vostru. Schimbaţi totul la 180 de grade, ca nu strică. Aţi fost răi, fiţi mai buni, mai docili, mai blânzi şi veţi vedea că aveţi câştigul de partea voastră.

Horoscop rune 15-21 noiembrie 2021, cu Mihai Voropchievici pentru Rac

Pentru Rac, este o săptămână în care trebuie să susţineţi nişte dispute, o mică bătălie. Dar sfatul e să rămâneţi liniştit, nu fiţi îngrijorat că, în final, după bătălia aceasta, tot voi veţi câştiga. Deci, nu îi daţi amploare, că dacă aţi intrat în gura Racului, vă foarfecă.

Horoscop rune 15-21 noiembrie 2021, cu Mihai Voropchievici pentru Leu

Leul câştigă pe toate planurile, pentru că Vunjo este la el.

Horoscop rune 15-21 noiembrie 2021, cu Mihai Voropchievici pentru Fecioară

Fecioara să fie pregătită pentru o suită de schimbări majore cât de curând, de luni încolo. Fecioarelor nu prea le plac schimbările, dar sunt majore, frumoase, necesare.

Horoscop rune 15-21 noiembrie 2021, cu Mihai Voropchievici pentru Balanţă

Sunteţi pregătiţi de plecare? Astrele anunţă o călătorie pentru Balanţe.

Horoscop rune 15-21 noiembrie 2021, cu Mihai Voropchievici pentru Scorpion

Scorpionul începe să se încarce cu certitudini. Cineva care îl iubeşte, care se gândeşte intens la el, îi trimite un cadou minunat. Poate că l-a supărat pe Scorpion şi nu ştie cum să îi intre în graţii.

Horoscop rune 15-21 noiembrie 2021, cu Mihai Voropchievici pentru Săgetător

Foarte curând, Săgetătorii vor afla un adevăr important care le va marca viaţa sau o va schimba. Deci, începe să ia aripi.

Horoscop rune 15-21 noiembrie 2021, cu Mihai Voropchievici pentru Capricorn

Şi Capricornul are parte de ceva nou, dar dacă dă la o parte toate grijile şi problemele legate de trecut, să se pregătească de o săptămână mult mai bună. Cu condiţia să uite de necazuri, să le lase în urmă, ce a fost a fost.

Horoscop rune 15-21 noiembrie 2021, cu Mihai Voropchievici pentru Vărsător

Vărsătorul dă lovitura, se produce un salt rapid calitativ în existenţa lui. Poate câştigă la Loto, poate va avea un job nou sau un partener nou.

Horoscop rune 15-21 noiembrie 2021, cu Mihai Voropchievici pentru Peşti

Peştii să rămână acasă, în aşteptarea unei schimbări foarte foarte importante.

×
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Parteneri
Cod galben de furtuni puternice în aproape toată țara
x close