Antena 3 CNN Adevăruri ascunse Horoscop rune 17-23 octombrie 2022, cu Mihai Voropchievici. Gemenii intră sub protecţie divină, Racii câştigă pe toate planurile

Horoscop rune 17-23 octombrie 2022, cu Mihai Voropchievici. Gemenii intră sub protecţie divină, Racii câştigă pe toate planurile

Numerologul Mihai Voropchievici a prezentat, în cadrul emisiunii Adevăruri ascunse, horoscopul runelor pentru săptămâna 17-23 octombrie 2022.

Horoscop rune 17-23 octombrie 2022, cu Mihai Voropchievici. Gemenii intră sub protecţie divină, Racii câştigă pe toate planurile
Sursa foto: Antena 3 CNN
de Georgiana Adam    |    16 Oct 2022   •   10:00

Horoscop rune 17-23 octombrie 2022, cu Mihai Voropchievici pentru Berbec

Pentru Berbec, prima zodie, deschizătorul de drumuri, avem un sfat dublu. Sau un mesaj dublu. În primul rând, să nu mai ia foc repede şi să se relaxeze. Runele au simţit şi au venit în ajutorul Berbecilor. Temperaţi-vă. Nu te enerva, nu te agita pentru că toate persoanele la care te gândeşti şi crezi că ar putea fi bolnave au o sănătate excelentă.

Horoscop rune 17-23 octombrie 2022, cu Mihai Voropchievici pentru Taur

Unii dintre Tauri, în săptămâna asta, se pot muta din casă sau de la locul de muncă. Ce au preconizat mai demult, au acţionat şi acum este momentul favorabil pentru a face una din cele două mutări sau poate chiar pe amândouă. Pentru că runa şi Divinitatea le va da minte, linişte în gânduri şi vor acţiona aşa de favorabil pentru ceea ce îi interesează la momentul respectiv.

Horoscop rune 17-23 octombrie 2022, cu Mihai Voropchievici pentru Gemeni

Gemenii intră într-o săptămână de protecţie divină totală. Sunt protejaţi, sunt în siguranţă şi tot ce înseamnă răutatea oamenilor, alte forţe malefice care sunt în jurul lor vor dispărea ca şi cum n-ar fi fost. Este o rună fantastic de puternică. Atunci când intervine Divinitatea şi te ia sub aripa ocrotioare.

Horoscop rune 17-23 octombrie 2022, cu Mihai Voropchievici pentru Rac

Wunjo pentru Rac. Câştig pe toate planurile, deci nu numai financiar sau în dragoste. Pe toate planurile. Să fiţi siguri.

Horoscop rune 17-23 octombrie 2022, cu Mihai Voropchievici pentru Leu

Leul va afla, în curând, un adevăr extraordinar de important care poate produce şi marcaj puternic asupra lui sau, pur şi simplu, îi poate schimba viaţa. În mai bine sau în mai rău. În funcţie de elementele conjuncturale ce le-a avut în perioada anterioară. Dacă s-au comportat frumos, marcajul vine benefic.

Horoscop rune 17-23 octombrie 2022, cu Mihai Voropchievici pentru Fecioară

Fecioarele trebuie să îşi mobilizeze toate forţele pentru a-şi consolida poziţia la locul de muncă, în societate, dar şi acasă. Undeva, ei şi-au neglijat acest factor. De multe ori, trebuie să ne mai iubim şi pe noi, să ieşim undeva. Mobilizaţi-vă toate forţele.

Horoscop rune 17-23 octombrie 2022, cu Mihai Voropchievici pentru Balanţă

Balanţele vor susţine o mică bătălie. Se întâmplă întotdeauna. Mai ales la o vârstă mai înaintată, Balanţele devin mai irascibile, iar sfatul runei este: nu vă îngrijoraţi că totul se aranjează în mod sigur şi tot voi ieşiţi câştigători.

Horoscop rune 17-23 octombrie 2022, cu Mihai Voropchievici pentru Scorpion

Răbdare multă. Să nu forţeze mâna norocului. Li s-a promis un lucru şi ei vor să acţioneze înainte. Runa le spun că surprizele plăcute sunt numai pentru cei ce ştiu să aştepte.

Horoscop rune 17-23 octombrie 2022, cu Mihai Voropchievici pentru Săgetător

O suită de schimbări majore în săptămâna imediat următoare. Întotdeauna vin benefice pentru că zodiile de foc nu acceptă altceva.

Horoscop rune 17-23 octombrie 2022, cu Mihai Voropchievici pentru Capricorn

Capricornul va da lovitura şi se va produce un salt calitativ, rapid în existenţa lui. Pentru că a avut nişte săptămâni grele, a muncit foarte mult şi a avut, poate, şi o sănătate mai precară, iar acum, acest salt rapid vine pe toate domeniile.

Horoscop rune 17-23 octombrie 2022, cu Mihai Voropchievici pentru Vărsător

Fertilitate şi belşug. Peste puţin timp, visele voastre se vor împlini.

Horoscop rune 17-23 octombrie 2022, cu Mihai Voropchievici pentru Peşti

Peştii vor găsi răspunsul tuturor problemelor care îi frământă şi care i-a făcut să fie nervoşi. Vor angaja o discuţie sinceră, faţă în faţă, cu persoanele care sunt în jurul lor, cu cel apropiat dacă a avut o discuţie numai în familie. Numai o discuţie sinceră poate aduce rezolvarea problemelor care vă frământă.

×
Parteneri
Trafic de droguri de mare risc într-un mare lanț de farmacii!
x close