Antena 3 CNN Adevăruri ascunse Horoscop rune 2-9 mai 2022, cu Mihai Voropchievici. Racii sunt misterioşi, Peştii dau lovitura

Horoscop rune 2-9 mai 2022, cu Mihai Voropchievici. Racii sunt misterioşi, Peştii dau lovitura

Horoscop rune 2-9 mai 2022, cu Mihai Voropchievici. Nativii din Rac se învăluie într-o aură de mister, în timp ce Peştii au o şansă uriaşă şi pot da lovitura.

Horoscop rune 2-9 mai 2022, cu Mihai Voropchievici. Racii sunt misterioşi, Peştii dau lovitura
Sursa foto: Antena 3
de Georgiana Adam    |    30 Apr 2022   •   21:13

Horoscop rune 2-9 mai 2022, cu Mihai Voropchievici. Pentru că este luna a cincea, runa pentru România în luna mai sună frumos. Să lăsăm toate necazurile şi problemele, şi grijile legate de trecut.

Să ne pregătim pentru o perioadă mult mai bună. Este o lună totalmente de detaşare. Uităm ce a fost şi ne pregătim de ceva mai bun. O schimbare masivă pentru noi. Avem nevoie şi de astfel de lucruri bune.

Horoscop rune 2-9 mai 2022, cu Mihai Voropchievici pentru Berbec

Berbecii sunt pe pojghiţă de gheaţă foarte subţire. Deci, atenţie la tot ce luaţi: decizii, moduri de a acţionat, comportamentul faţă de cei din jur pentru că sunteţi în postura de a greşi.

Horoscop rune 2-9 mai 2022, cu Mihai Voropchievici pentru Taur

Taurii se pliază perfect pe luna mai. Au aceeaşi rună ca luna mai pentru România. Lăsaţi grijile şi problemele şi toate legate de trecut. Să se pregătească pentru o săptămână extraordinar de bună. Au începutul perfect.

Horoscop rune 2-9 mai 2022, cu Mihai Voropchievici pentru Gemeni

Gemenii vor afla un adevăr important cu marcaj puternic asupra vieţii care îi pot schimba sau marca. O veste, un adevăr care iese la iveală. Sunt lucruri, pe de o parte benefice şi pe de altă parte mai puţin benefice. Poate fi una caldă, una rece.

Horoscop rune 2-9 mai 2022, cu Mihai Voropchievici pentru Rac

Racii trec printr-o perioadă în care se învăluie într-o aură de mister. Vor să fie lăsaţi în pace, să nu fie deranjaţi, ei cu ei, cu gândurile lor, cu judecata, cu analizele lor. Cei care aveţi un Rac în familie, încercaţi să nu îl necăjiţi, să nu îl supăraţi şi să nu întrebaţi ce are. Lăsaţi-i că nu se întâmplă nimic dacă nu vorbiţi.

Horoscop rune 2-9 mai 2022, cu Mihai Voropchievici pentru Leu

Leul este supărat. Se ceartă cu toată lumea care nu vrea să înţeleagă că ei au nişte lucruri de rezolvat şi sunt pregătiţi să susţină o bătălie furtunoasă. Sfatul runei: Leilor, staţi liniştiţi că totul se aranjează.

Horoscop rune 2-9 mai 2022, cu Mihai Voropchievici pentru Fecioară

Fecioara vrea să îşi schimbe locul de muncă sau, dacă e mulţumită cu locul de muncă, ar vrea să schimbe locuinţa. Poate vrea de la bloc la casă sau invers. În tot cazul, are două opţiuni.

Horoscop rune 2-9 mai 2022, cu Mihai Voropchievici pentru Balanţă

Balanţa intră în sfera de atenţie a celor din jur. O certitudine că cineva care se gândeşte intens la voi, vă vor trimite un cadou minunat.

Horoscop rune 2-9 mai 2022, cu Mihai Voropchievici pentru Scorpion

Scorpionul a intrat într-o săptămână de fertilitate şi belşug. A cam dus-o bine în ultimele săptămâni. Dacă s-a jucat cu focul cu dragostea nouă şi fierbinte, vine barza. Visele voastre se împlinesc peste puţin timp.

Horoscop rune 2-9 mai 2022, cu Mihai Voropchievici pentru Săgetător

Mesaje, veşti, poveşti pentru Săgetători. O săptămână intensă de mesaje, iar din toate mesajele unul este cel mai important. Selectaţi-vă bine mesajele şi daţi importanţă celui care merită.

Horoscop rune 2-9 mai 2022, cu Mihai Voropchievici pentru Capricorn

Rămâneţi acasă în aşteptarea unei schimbări foarte importante cât de curând. Fiţi pregătiţi! Capricornii primesc o veste, o schimbare fantastică.

Horoscop rune 2-9 mai 2022, cu Mihai Voropchievici pentru Vărsător

Sunt pe punctul să înceapă o viaţă nouă. Au intrat în plin în primăvară şi au influxuri de revigorare pe toate planurile, fizic, psihic, financiar. Schimbările vin peste toţi.

Horoscop rune 2-9 mai 2022, cu Mihai Voropchievici pentru Peşti

Veţi da lovitura şi se va produce un salt rapid şi calitativ în existenţa voastră. Dumnezeu îi iubeşte!

×
Parteneri
Florin Cîțu, la DNA! A dat primele explicații în dosarul vaccinurilor
x close