Antena 3 CNN Adevăruri ascunse Horoscop rune 23-29 august 2021, cu Mihai Voropchievici. Racii încep o viaţă nouă, Gemenii îşi împlinesc visele

Horoscop rune 23-29 august 2021, cu Mihai Voropchievici. Racii încep o viaţă nouă, Gemenii îşi împlinesc visele

Horoscop rune 23-29 august 2021, cu Mihai Voropchievici. Numerologul a dezvăluit, în cadrul emisiunii Adevăruri ascunse de la Antena 3, darurile runelor pentru zodii.

Horoscop rune 23-29 august 2021, cu Mihai Voropchievici. Racii încep o viaţă nouă, Gemenii îşi împlinesc visele
Sursa foto: Antena 3
de Georgiana Adam    |    21 Aug 2021   •   20:47

Horoscop rune 23-29 august 2021, cu Mihai Voropchievici pentru Berbec

Săptămâna următoare, Berbecul este pe o pojghiţă de gheaţă foarte subţire. Asta înseamnă că el poate să ia nişte hotărâri greşite, să acţioneze pe impuls de moment şi să facă nişte prostioare care să îl coste. Atenţie foarte mare cum acţionaţi, ce discutaţi, ce vorbiţi şi când luaţi o decizie nu vă grăbiţi fără să analizaţi de două ori. Nu acţionaţi la impuls.

Horoscop rune 23-29 august 2021, cu Mihai Voropchievici pentru Taur

Taurul se pregăteşte, odată cu Luna Albastră şi Plină, şi are o săptămână de protecţie divină. E protejat împotriva tuturor relelor, care pot fi trimise de alte persoane sau cele care sălăşluiesc lângă el. Protecţie totală.

Horoscop rune 23-29 august 2021, cu Mihai Voropchievici pentru Gemeni

Fertilitate şi belşug în săptămâna următoare pentru Gemeni. O parte din visele voastre se vor împlini.

Horoscop rune 23-29 august 2021, cu Mihai Voropchievici pentru Rac

E pe punctul de a începe o viaţă nouă. Revigorare în toate domeniile. Şi sufleteşte, şi financiar, şi sentimental, şi psihic, şi fizic. O bucurie fantastică. Un marcaj superbenefic asupra nativilor din Rac.

Horoscop rune 23-29 august 2021, cu Mihai Voropchievici pentru Leu

O săptămână de comentarii, de dialoguri, de mesaje. Interes total. Mesaje.

Horoscop rune 23-29 august 2021, cu Mihai Voropchievici pentru Fecioară

Fecioara intră într-o săptămână de testare a rezistenţei, a forţei, a puterii. E o săptămână trebuie un pic să îşi testeze capacitatea de a răbda sau de a duce la bun sfârşit un lucru. Fecioarele sunt răbdătoare şi au atâta forţă şi tărie, dar acum e nevoie să depăşească nişte probleme pe care tot ele şi le-au creat.

Horoscop rune 23-29 august 2021, cu Mihai Voropchievici pentru Balanţă

Balanţele intră în zona uraganului. Sunt furtunoase, tumultoase, vor să se certe cu toată lumea. Mobilizaţi-vă forţele să susţineţi o mică bătălie. Dacă vă dă minte Dumnezeu şi rămâneţi calmi, totul se aranjează.

Horoscop rune 23-29 august 2021, cu Mihai Voropchievici pentru Scorpion

Scorpionii, în sfârşit, dau lovitura şi se produce un salt rapid şi calitativ în existenţa lor, în săptămâna următoare. Aveau nevoie pentru de vreo două-trei luni au tot trecut de la una rece la una caldă, dar mai multe reci au fost. Luna asta începe să ne fiecăruia cam ce ne trebuie.

Horoscop rune 23-29 august 2021, cu Mihai Voropchievici pentru Săgetător

Să vă mobilizaţi toate forţele pentru a vă consolida poziţia. Se pare că unii dintre Săgetători au cam neglijat să le atragă atenţia celor din jur cine sunt ei. Au trăit într-un con de umbră şi acum ies la lumină.

Horoscop rune 23-29 august 2021, cu Mihai Voropchievici pentru Capricorn

Capricornii sunt pe punctul de a se muta din casă sau de la locul de muncă. Caută un loc mai bun de muncă, o locuinţă mai bună. Poate fi chiar şi o mutare temporară pentru a face anumite schimbări în propria casă. O săptămână cu încărcătură de muncă.

Horoscop rune 23-29 august 2021, cu Mihai Voropchievici pentru Vărsător

Vărsătorul este sfătuit să se relaxeze şi să nu mai intre în karma celorlalţi şi să nu îşi mai facă griji ce face unul-altul cu starea de sănătate. Nu trimiteţi gânduri rele celor din jurul vostru. Relaxaţi-vă că sunteţi prea tulburaţi.

Horoscop rune 23-29 august 2021, cu Mihai Voropchievici pentru Peşti

O mică bătălie, dar acelaşi sfat: nu fiţi îngrijoraţi pentru că veţi câştiga în mod sigur.

×

ȘTIRI

Proiect: Închisoare pentru şoferii băuţi, drogaţi sau care nu deţin permis

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp

Parteneri
x close