Antena 3 CNN Adevăruri ascunse Horoscop rune 24-30 aprilie 2023, cu Mihai Voropchievici. Scorpionii au parte de schimbări majore, Peştii dau lovitura!

Horoscop rune 24-30 aprilie 2023, cu Mihai Voropchievici. Scorpionii au parte de schimbări majore, Peştii dau lovitura!

Horoscop rune 24-30 aprilie 2023, cu Mihai Voropchievici. Numerologul Mihai Voropchievici a dezvăluit secretele runelor pentru fiecare nativ al zodiacului.

Horoscop rune 24-30 aprilie 2023, cu Mihai Voropchievici. Scorpionii au parte de schimbări majore, Peştii dau lovitura!
Sursa foto: Antena 3 CNN
de Georgiana Adam    |    22 Apr 2023   •   18:30

Runele au pregătit daruri pentru fiecare semn zodiacal, iar numerologul Mihai Voropchievici a dezvăluit la ce să ne aşteptăm în zilele care urmează.

Horoscop rune pentru Berbec

Trebuie să aveți răbdare și să nu forțați mâna norocului, pentru că surprizele plăcute sunt pregătite doar pentru Berbecii care știu să aștept. O zodie din asta care e agitată și rapidă trebuie să aibă răbdare. E o mare probă pentru nativii din Berbec. 

Horoscop rune pentru Taur

Veţi susține o mică bătălie, dar nu fiți îngrijoraţi, pentru că veți câștiga în mod sigur. 

Horoscop rune pentru Gemeni

Gemenii trebuie să-și mobilizeze toate forțele pentru a-și consolida poziția și acasă, în familie, și în societate, dar și la serviciu. Nefăcând acest lucru, nu veți câștiga. Dar dacă vă mobilizați totalmente, veţi triumfa. 

Horoscop rune pentru Rac

Racul are parte de o dragoste nouă, fierbinte, o dragoste pasională. Dacă daţi de sufletul geamăn v-a pus Dumnezeu mâna în cap.

Horoscop rune pentru Leu

Leul e pregătit pentru o bătălie furtunoasă, vrea să se certe cu toată lumea. Runa însă îl sfătuieşte să rămână calm că totul se aranjează. 

Horoscop rune pentru Fecioară

Fecioara este pe punctul de a se muta din casă sau de la serviciu. Va acționa foarte favorabil pentru una dintre cele două probleme care o preocupă, în săptămâna care urmează.

Horoscop rune pentru Balanță

Balanța este sfătuită să se relaxeze. Cineva foarte apropiat ei se bucură în prezent de o sănătate excelentă, deci nu este cazul să îşi facă griji vizavi de asta.

Horoscop rune pentru Scorpion

Scorpionii să fie pregătit pentru suită de schimbări majore într-un viitor foarte apropiat. Adică luni sau marţi!

Horoscop rune pentru Săgetător

Săgetătorul să lase deoparte toate grijile şi să se pregătească de o săptămână în care toate îi vor merge din plin.

Horoscop rune pentru Capricorn

Capricornul are parte de o săptămână de comunicare intensă, primeşte foarte multe mesaje de la diverse persoane. Atenţie, însă unul din mesaje e foarte important!

Horoscop rune pentru Vărsător

Vărsătorul va primi un cadou minunat de la o persoană care se gândeşte intens la acesta. Oricum acest nativ are parte de daruri non-stop...

Horoscop rune pentru Pești

Peștii dau lovitura şi au parte de un salt rapid şi calitativ în existenţa lor.

×
Subiecte în articol: horoscop rune
Parteneri
Afacerea de succes cu care un italian a dat lovitura în Buzău
x close