Antena 3 CNN Adevăruri ascunse Horoscop rune 25 aprilie - 2 mai 2022, cu Mihai Voropchievici. Berbecii trag lozul câştigător, Gemenii au tot ce îşi doresc

Horoscop rune 25 aprilie - 2 mai 2022, cu Mihai Voropchievici. Berbecii trag lozul câştigător, Gemenii au tot ce îşi doresc

Horoscop rune 25 aprilie - 2 mai 2022, cu Mihai Voropchievici. Nativii din zodia Berbec dau lovitura în această săptămână, în timp ce Gemenii câştigă pe toate planurile cu Vunjo.

Horoscop rune 25 aprilie - 2 mai 2022, cu Mihai Voropchievici. Berbecii trag lozul câştigător, Gemenii au tot ce îşi doresc
Sursa foto: Antena 3
de Georgiana Adam    |    23 Apr 2022   •   21:15

Cine nu se aşteaptă la o rună fantastic de bună, ăla o primeşte, iar cine se aşteaptă la cine ştie ce minuni, vine câte o rună care îl pune în aşteptare.

Horoscop rune 25 aprilie - 2 mai 2022, cu Mihai Voropchievici pentru Berbec

Berbecii vor da lovitura şi se va produce un salt rapid şi calitativ în existenţa lor. Cu alte cuvinte, l-au prins pe Dumnezeu de picior. Toate lucrurile bune vin peste ei. Saltul acesta rapid şi calitativ, pe care l-am explicat de multe ori, este pe toate domeniilor. Şi sănătate, şi dragoste, şi bani, şi familie. Ai tras lozul câştigător.

Horoscop rune 25 aprilie - 2 mai 2022, cu Mihai Voropchievici pentru Taur

Taurii sunt pe o pojghiţă de gheaţă foarte subţire în săptămâna următoare. Aveţi grijă cum acţionaţi şi modalitatea de a-i trata pe cei din jur pentru că orice vorbă din partea voastră poate să fie considerată ca un afront. Cu cât vorbiţi mai puţin cu atât treceţi mai uşor.

Horoscop rune 25 aprilie - 2 mai 2022, cu Mihai Voropchievici pentru Gemeni

Vunjo pentru Gemeni. Au câştigat pe toate planurile. Mai ceva decât Berbecii. Au şi protecţie şi tot ce vreţi. Beneficiarii măreţului Vunjo.

Horoscop rune 25 aprilie - 2 mai 2022, cu Mihai Voropchievici pentru Rac

Racii să rămână acasă în aşteptarea unei schimbări foarte importante, cât de curând. Fiţi pregătiţi să o primiţi.

Horoscop rune 25 aprilie - 2 mai 2022, cu Mihai Voropchievici pentru Leu

Leii au două variante. Să îşi schimbe locul de muncă sau pur şi simplu, dacă nu vrea să schimbe locul de muncă, să facă o deplasare undeva.

Horoscop rune 25 aprilie - 2 mai 2022, cu Mihai Voropchievici pentru Fecioară

Fecioara primeşte un dublu sfat. În primul rând să nu se mai agite, să se relaxeze total, iar al doilea sfat, vizavi de starea de sănătate a unei persoane foarte dragi, să termine pentru că ele sunt zeiţele sănătăţii, zodia Fecioară patronează sănătatea şi să nu îşi facă griji. Sunt şi ipohondre, iar când e vorba de sănătate se agită foarte tare. Nu mai exageraţi. Persoana despre care credeţi că ar avea probleme de sănătate are de fapt o sănătate extraordinară, dar vă aşteaptă să vă duceţi să o vizitaţi.

Horoscop rune 25 aprilie - 2 mai 2022, cu Mihai Voropchievici pentru Balanţă

Balanţa, în săptămâna următoare, trebuie să fie puternic, forţos, să depăşească o încercare. E o săptămână mai anevoioasă. Îi poate încerca şi o durere de cap, o migrenă, un umăr. E o săptămână care vine cu o încărcătură fantastic de mare. Nu mâncaţi prea mult în ziua de Paşte ca să nu aveţi probleme cu sistemul digestiv.

Horoscop rune 25 aprilie - 2 mai 2022, cu Mihai Voropchievici pentru Scorpion

Scorpionii, în Săptămâna Luminată, vor avea nevoie ca bateria să fie full, 100%. Mesaje, comunicare, tot ce se poate. Că e vorbit, că e scris. O să vă săturaţi, chiar dacă nu sunteţi foarte comunicativi, de vorbit.

Horoscop rune 25 aprilie - 2 mai 2022, cu Mihai Voropchievici pentru Săgetător

Săgetătorii pot afla un adevăr important care poate veni cu marcaj în viaţa lor sau, pur şi simplu, cu o schimbare. E ceva fantastic de important.

Horoscop rune 25 aprilie - 2 mai 2022, cu Mihai Voropchievici pentru Capricorn

Simbolul dragostei, ceva nou, fierbinte, o dragoste nouă şi pasională. Ţine-te!

Horoscop rune 25 aprilie - 2 mai 2022, cu Mihai Voropchievici pentru Vărsător

Vărsătorii, pentru cei care chiar îşi doresc, Sfintele Sărbători vin cu o veste bună: fertilitate şi belşug. Totodată, toate visele voastre se vor împlini. Pe de o parte pentru cei care sunt doritori şi aşteaptă de mult. Îngerul a strigat, a dat vestea. Să vă fie cu folos!

Horoscop rune 25 aprilie - 2 mai 2022, cu Mihai Voropchievici pentru Peşti

Peştii au câteodată nişte dorinţe, vor nişte lucruri, dar acele lucruri pe care le anticipam noi pentru luna mai. Peştii vor să vină acum. Nu mâine. Acum. Vor primi şi în plan personal, şi social şi profesional toate lucrurile bune. Numai cu condiţia să aibă răbdare, să nu forţeze mâna norocului. Luaţi-le pas cu pas.

×
Parteneri
Horoscop 1-15 octombrie, cu Cristina Demetrescu. Atenţie la eclipsă!
x close