Antena 3 CNN Adevăruri ascunse Horoscop rune august 2021, cu Mihai Voropchievici. Racii au parte de o dragoste pasională, Leii află un adevăr important

Horoscop rune august 2021, cu Mihai Voropchievici. Racii au parte de o dragoste pasională, Leii află un adevăr important

Horoscop rune august 2021, cu Mihai Voropchievici. Urmează o săptămână interesantă pentru mai mulți nativi. Dacă Taurul este pregătit să înceapă o nouă viață și să lase în urmă trecutul, Săgetătorul tinde să-și cam forțeze mâna norocului.

Horoscop rune august 2021, cu Mihai Voropchievici. Racii au parte de o dragoste pasională, Leii află un adevăr important
Sursa foto: Antena 3
de Georgiana Adam    |    07 Aug 2021   •   20:42

Horoscop rune august 2021, cu Mihai Voropchievici pentru Berbec

Berbecii au o lună de protecție divină. Indiferent de ce fac, naivii acestei zodii sunt protejați de forțele divine. 

Horoscop rune august 2021, cu Mihai Voropchievici pentru Taur

Taurul este pregătit să înceapă o nouă viață. Ca să începi o nouă viață, tragi o barieră și lași în spate tot trecutul. Pentru cei care nu sunt căsătoriți sau care au trecut printr-un divorț, își vor găsi un partener de viață. Pentru cei care vor o schimbare în viață, au ocazia să înlăture persoanele toxice din viața lor. Renaștere totală, atât în plan fizic, cât și psihic.

Horoscop rune august 2021, cu Mihai Voropchievici pentru Gemeni

Au o lună în care sunt puși pe harță, pe înțepat. Au bătălii mici, bătălii mari. Runa spune că s-a terminat papura. Nu mai aveți unde să cautați noduri. Încercați să fiți mai calmi, că toate se realizează într-un mod plăcut pentru voi, 

Horoscop rune august 2021, cu Mihai Voropchievici pentru Rac

Racii singuri au simbolul dragostei. Ceva fierbinte. O dragoste pasională. Pentru cei angajați într-un parteneriat, renaște flacăra. E calda afară, mai suflați și voi în foc și mai faceți multă căldură. Racii au nevoie de multă căldură.

Horoscop rune august 2021, cu Mihai Voropchievici pentru Leu

Leii au o lună de mister. Vor avea de aflat un adevăr foarte important care îi poate marca sau le poate schimba viața, în luna august. Dacă au făcut prosti, să se aștepte la marcaje. Dacă au fost lucruri bune, să se aștepte la bucurie.

Horoscop rune august 2021, cu Mihai Voropchievici pentru Fecioară

Fecioara nu s-a liniștit încă. Are 2 mesaje. Relaxați-vă și terminați cu grijile alea pentru rude, prieteni, aproape. Dacă te îngrijirează starea lor, fă-le o vizită. Fecioarele vor să fie perfecte. Sunt zodia ordinii, a sănătății.

Horoscop rune august 2021, cu Mihai Voropchievici pentru Balanță

O suită de schimbări majore pe parcursul lunii august. E regală pentru că numai regii au o suită.

Horoscop rune august 2021, cu Mihai Voropchievici pentru Scorpion

Au o lună de comunicare non-stop. Scrisorele, mesaje, telefoane. Încercați să vă puneți căști că s-ar putea să vă afecteze auzul stând atât de mult timp cu telefonul la ureche.

Horoscop rune august 2021, cu Mihai Voropchievici pentru Săgetător

Aveți răbdare și nu forțați mâna norocului. Luna vă oferă surprize plăcut numai dacă știți să așteptați.

Horoscop rune august 2021, cu Mihai Voropchievici pentru Capricorn

După atâta muncă, a venit timpul ca nativul din zodia Capricorn să culeagă roadele. Se produce un salt rapid și calitativ în existența Capricornului. Au terminat cu toate obligațiile și acum sunt fericiți și zburdă. Mai ies din rutină.

Horoscop rune august 2021, cu Mihai Voropchievici pentru Vărsător

Fertilitate și belșug, cu împlinirea visurilor pentru Vărsător. Crește natalitatea.

Horoscop rune august 2021, cu Mihai Voropchievici pentru Pești

În luna august, Peștii să rămână în așteptarea unei schimbări foarte importante acasă. Este a treia oară când apare acest mesaj, în intervalul ianuarie-august. Deci, schimbări.

×
Parteneri
Harta salariilor din România. Zonele unde angajații sunt plătiți cel mai bine
x close