Antena 3 CNN Adevăruri ascunse Horoscop rune 2021, cu Mihai Voropchievici. Cadouri în iunie, ploaie de bani în februarie

Horoscop rune 2021, cu Mihai Voropchievici. Cadouri în iunie, ploaie de bani în februarie

Horoscop rune pentru fiecare zodie, în 2021, cu Mihai Voropchievici. Am intrat într-un nou an și maestrul Voropchievici ne spune cum stăm cum runele în fiecare lună. Astfel vedem cum va fi fiecare lună a lui 2021 pentru toate zodiile. Aflăm imediat la ce să ne așteptăm.

Horoscop rune 2021, cu Mihai Voropchievici. Cadouri în iunie, ploaie de bani în februarie
de Georgiana Adam    |    02 Ian 2021   •   20:50

Ianuarie - cu călătorii, cu nebunie, cu alergătură. E lună de drumuri.

Februarie - vești bune, cadouri, surprize, sume de bani importante.

Martie - ne relaxăm și să ne interesăm de sănătatea rudelor sau prietenilor.

Aprilie - cineva se va gândi la cineva. Lună de asociere, pentru că e luna 4, toată lumea se gândește la toată lumea și vor căuta să își facă cadouri minunate mai ales pe 1 Aprilie. Vedeți ce oferiți, că aia primiți.

Mai - luna a 5-a vine cu fertilitate și belșug. Peste puțin timp, visele voastre se împlinesc. Luna cu cea mai mare fertilitate și cu rezolvări masive.

Iunie - cineva din familie îți va trimite un cadou important sau va veni să te ajute să faci curățenie.

Iulie - lună cu rună întoarsă: jumătate spune să ne relaxăm, jumătate să o mai luăm ușor la plimbare. Lună în care putem acorda ajutor.

August - vești bune. Concedii, sume de bani importante, cadouri, o lună benefică, e 8… într-o lună cu 8 să n-ai bani, nu se poate.

Septembrie - luna 9, e an care ne trimite la călătorii.

Octombrie - luna 10 e luna celui de Sus. Protecție totală pentru toată lumea.

Noiembrie - e luna descoperirilor adevărurilor importante din tot ce ne înconjoară și din viața noastră, lună cu mister.

Decembrie - dacă nu ați fost încrezători la început de an, măcar la final să fiți siguri că anul universal 5 vine cu schimbări pentru toată lumea.

×
Parteneri
Horoscop 6 iunie 2023. Berbecii au idei geniale, Racii se adaptează
x close