Horoscop rune 2021, cu Mihai Voropchievici. Cadouri în iunie, ploaie de bani în februarie

de Georgiana Adam    |    02 Ian 2021   •   20:50
Horoscop rune 2021, cu Mihai Voropchievici. Cadouri în iunie, ploaie de bani în februarie Exclusiv

Horoscop rune pentru fiecare zodie, în 2021, cu Mihai Voropchievici. Am intrat într-un nou an și maestrul Voropchievici ne spune cum stăm cum runele în fiecare lună. Astfel vedem cum va fi fiecare lună a lui 2021 pentru toate zodiile. Aflăm imediat la ce să ne așteptăm.

Ianuarie - cu călătorii, cu nebunie, cu alergătură. E lună de drumuri.

Februarie - vești bune, cadouri, surprize, sume de bani importante.

Martie - ne relaxăm și să ne interesăm de sănătatea rudelor sau prietenilor.

Aprilie - cineva se va gândi la cineva. Lună de asociere, pentru că e luna 4, toată lumea se gândește la toată lumea și vor căuta să își facă cadouri minunate mai ales pe 1 Aprilie. Vedeți ce oferiți, că aia primiți.

Mai - luna a 5-a vine cu fertilitate și belșug. Peste puțin timp, visele voastre se împlinesc. Luna cu cea mai mare fertilitate și cu rezolvări masive.

Iunie - cineva din familie îți va trimite un cadou important sau va veni să te ajute să faci curățenie.

Iulie - lună cu rună întoarsă: jumătate spune să ne relaxăm, jumătate să o mai luăm ușor la plimbare. Lună în care putem acorda ajutor.

August - vești bune. Concedii, sume de bani importante, cadouri, o lună benefică, e 8… într-o lună cu 8 să n-ai bani, nu se poate.

Septembrie - luna 9, e an care ne trimite la călătorii.

Octombrie - luna 10 e luna celui de Sus. Protecție totală pentru toată lumea.

Noiembrie - e luna descoperirilor adevărurilor importante din tot ce ne înconjoară și din viața noastră, lună cu mister.

Decembrie - dacă nu ați fost încrezători la început de an, măcar la final să fiți siguri că anul universal 5 vine cu schimbări pentru toată lumea.

x close