Antena 3 Adevăruri ascunse Horoscop special, cu Lidia Fecioru. Mantra pentru fiecare zodie în parte

Horoscop special, cu Lidia Fecioru. Mantra pentru fiecare zodie în parte

de Alin Tarnovschi    |    16 Ian 2021   •   22:07
Horoscop special, cu Lidia Fecioru. Mantra pentru fiecare zodie în parte

Bioenergoterapeutul Lidia Fecioru a dezvăluit, în cadrul emisiunii Adevăruri Ascunse de la Antena 3, horoscopul special cu mantra pentru fiecare zodie în parte.

Horoscop special, cu Lidia Fecioru. Mantra pentru Berbec

Se spune că prima zodie care e cea mai izbită e Berbecul. Ar vrea să facă zece lucruri deodată şi le asumă. Îşi asumă. Destinul vine şi zice: încet.

Horoscop special, cu Lidia Fecioru. Mantra pentru Taur

Ei sunt înzestraţi cu dăruiri ales şi pot împărtăşi celor de lângă ei. Cuvântul lui cheie este: dăruieşte. Ei nu sunt zgârciţi, sunt calculaţi.

Horoscop special, cu Lidia Fecioru. Mantra pentru Gemeni

Sunt guralivi şi agitaţi şi ar trebui să înveţe liniştea. Ei trebuie să descopere liniştea pe care nu o prind deloc.

Horoscop special, cu Lidia Fecioru. Mantra pentru Rac

Sunt auto-protectori. Ar trebui, de foarte multe ori, să îşi deschidă poarta şi pentru prieteni. De foarte multe ori se închid, au tendinţa de a-şi închide sufletul şi nu vorbesc. Mantra lor este: deschide-te. Mai cedează din probleme şi celor din jur. Sunt veseli, dar pentru amuzamentul celor din jur, dar nu ştii ce e în sufletul lor. Sunt mai secretoşi.

Horoscop special, cu Lidia Fecioru. Mantra pentru Leu

Trebuie să se iubească pe el şi să ţină cont şi de partener. Mantra: celălalt. Adică să îşi orienteze atenţia şi către celălalt.

Horoscop special, cu Lidia Fecioru. Mantra pentru Fecioară

Este zodia cea mai perfecţionistă. Tolerează cu greu haosul, dezordinea. Ar trebui să accepte chestia asta pentru că sunt lucruri care apar de la sine şi chiar nu ţin de ei şi ar trebui să intre lecţia imprevizibilului.

Horoscop special, cu Lidia Fecioru. Mantra pentru Balanţă

Poate vedea partea bună în orice moment. Tot ce îi rămâne de făcut este să meargă mai departe. Este o zodie capricioasă. Mantra: decide-te!

Horoscop special, cu Lidia Fecioru. Mantra pentru Scorpion

Scorpionii sunt cei care poartă cea mai multă ranchiună. O poartă în suflet pentru că sunt uşor de rănit, dar uită greu. Sunt răzbunători şi te ţin minte. Ar trebui să îşi găsească psihologul şi să se elibereze. Mantra: eliberează-te!

Horoscop special, cu Lidia Fecioru. Mantra pentru Săgetător

Sunt înţelepţi şi oneşti, dar de multe ori au un stil "diplomatic", care taie în carne vie. Vorba dulce mult aduce. 

Horoscop special, cu Lidia Fecioru. Mantra pentru Capricorn

El este muncitorul, truditorul zodiacului şi ar trebui să se mai relaxeze. Are nevoie de puţină relaxare, de puţină linişte. Mantra: joacă-te.

Horoscop special, cu Lidia Fecioru. Mantra pentru Vărsător

Sunt cei care au făcut revoluţie în lume. Ei ştiu acest lucru şi le place să vorbească despre succesul lor şi ar trebui să fie un pic mai modeşti. Mantra: modestie.

Horoscop special, cu Lidia Fecioru. Mantra pentru Peşti

Sunt foarte empatici, tind să se ocupe mai mult de problemele celor din jur. Ca şi Racii. Dar au o chestie. Te ajută şi apoi îţi scoate ochii sau te ajută cu un interes. Ca să se pună în valoare, fac această chestie. Mantra: şi tu. Trebuie să înveţe că şi celălalt are dreptul. Şi cel de lângă tine e valoros.

×
Subiecte în articol: Adevăruri ascunse Lidia Fecioru
Parteneri
x close