Antena 3 CNN Adevăruri ascunse Horoscopul sufletelor pereche, cu Mihai Voropchievici. Cele trei zodii care şi-ar putea găsi jumătatea

Horoscopul sufletelor pereche, cu Mihai Voropchievici. Cele trei zodii care şi-ar putea găsi jumătatea

Numerologul Mihai Voropchievici a dezvăluit, în cadrul emisiunii Adevăruri ascunse, cele trei zodii care au şanse, în această vară, să îşi găsească sufletul pereche.

Horoscopul sufletelor pereche, cu Mihai Voropchievici. Cele trei zodii care şi-ar putea găsi jumătatea
Sursa foto: antena3.ro | Profimedia Images
de Redacția Antena 3 CNN    |    03 Iun 2023   •   19:30

Vorbim despre minunile pe care, toată viaţa, toţi dintre noi le-au căutat. Sufletul pereche. Acesta este un concept care, de foarte multe ori, foarte multe persoane îl resping, nu vor să îl accepte. Totuşi, jumătatea ideală, în vara asta, va apărea pentru trei zodii. Iar cele trei zodii sunt Balanţă, Rac şi Taur.

Anul acesta este un an universal 7 şi nu este bun pentru căsătorii, dar asta nu înseamnă că nu este bun pentru a face o legătură, de a pregăti o relaţie pentru anul viitor.

Horoscopul sufletelor pereche pentru Balanţă

Balanţele riscă să nu mai fie singure pentru prea mult timp deoarece ei, de multe ori când vor să fie mai răi, încep să fie extrem de duri cu ei înşişi când vine vorba de iubire. Balanţa este o zodie foarte pretenţioasă şi dacă anterior a avut o relaţie care nu a funcţionat, dar care în primă fază a părut că este ideală, pe baza dezamăgirilor din trecut şi a încrederii pe care nu o mai acordă multor oameni, o parte din Balanţe au ales să se focuseze pe orice altceva în afară de iubire. Se refugiază în muncă, de multe ori se refugiază într-un hobby. Fac orice numai să nu ajungă din nou să simtă că are fluturi în stomac.

Dar s-au gândit astrele că dacă tot sunt în suferinţă să le pregătească marea întâlnire cu potenţiala persoană pe care ei să le acorde iubirea, dar să primească la rândul lor iubire. O Balanţă nefericit e o Balanţă care nu primeşte iubire. Pe cât de multă iubire are să ofere, se mulţumeşte cu puţin, dar să fie constant. Întâlnirea cu sufletul pereche trebuie să fie una total neaşteptată, iar recomandarea pentru Balanţe este să lase cerebralul deoparte.

Balanţelor, faceţi bine şi ascultaţi-vă inima şi nu veţi da greş. Şi dacă ţi-ai ascultat inima, o Balanţă îndrăgostită n-ai idee ce tam-tam face. Toată lumea trebuie să afle.

Horoscopul sufletelor pereche pentru Rac

Vor renunţa la o iubire toxică, la relaţia pe care o au în momentul de faţă. Mânaţi de pasiunea înflăcărată pe care o au majoritatea Racilor care nu credeau în iubire până când cineva le-a dat lumea peste cap. Se întâmplă să apară chiar întâmplător în viaţa Racilor, însă trebuie să fie dintr-un grup mai mare. De aici începe marea selecţie pentru Raci pentru că Racul este conştient de ce va face şi atunci devine foarte selectiv. El nu se exteriorizează, nu spune. E şi cerebral, nu numai afectiv. Când se îndrăgostesc şi dau de ceva fierbinte, devin roşii.

Nu va accepta mult timp să îşi asculte inima şi să îşi înfrâneze totodată teama de a iubi din nou. Ei, în general, trăiesc în trecut. În relaţii nerealizate pe care le-au avut cu ani în urmă.

Horoscopul sufletelor pereche pentru Taur

Ajungem la o zodie care, de fapt, anul acesta, e preconizat să îi meargă din plin din toate punctele de vedere. Şi nu s-a mai întâmplat de mulţi ani. Taurii se îndrăgostesc când se aşteaptă mai puţin. Ca şi Racii, majoritatea nativilor din Taur vor privi dincolo de aparenţe, dar rapiditatea cu care li se pune pata pe o persoană este ceva de neimaginat. Ăştia nu sunt care să tatoneze prea mult pentru că explozia afectivă vine foarte rapid. În cazul femeilor Taur, dacă în primele trei zile nu l-au cucerit şi nu l-au adus în curtea lor, le-a trecut.

Ei sunt, în general, mari maeştri în crearea scenariilor, iar toate visele lor sunt spulberate doar atunci când persoana de care se îndrăgostesc îşi expune defectele. Ei vor să vadă numai partea frumoasă. Sunt patronaţi de Venus şi nu vor să vadă defectele. Ulterior, pe parcurs vor depista şi aceste defecte. Mulţi Tauri se vor speria de anumite comporamente şi atunci tind să se lase conduşi de temerile, de fricile lor. Totuşi, astrele spun că le-au pregătit ceva spectaculos în materie de iubire. Adică, pe parcursul acestei veri, mulţi dintre nativii zodiei Taur vor cunoaşte o persoană la care nu vor putea să renunţe. Îşi vor da seama că sufletul lor pereche este deja cineva cunoscut pentru că, asemănător Racului, Taurii tot prin anturaj, prin prieteni, colegi de muncă, aşa reuşesc să îşi găsească parteneriate.

×
Parteneri
Data la care vom călători fără vize în America
x close