Antena 3 Adevăruri ascunse Încărcătura energetică a faptelor bune înainte de Crăciun, cu Mihai Voropchievici: "Să fim mai buni cu noi înşine"

Încărcătura energetică a faptelor bune înainte de Crăciun, cu Mihai Voropchievici: "Să fim mai buni cu noi înşine"

de Georgiana Adam    |    11 Dec 2021   •   22:00
Încărcătura energetică a faptelor bune înainte de Crăciun, cu Mihai Voropchievici: "Să fim mai buni cu noi înşine"
Sursa foto: Antena 3

Numerologul Mihai Voropchievici a vorbit, în cadrul emisiunii Adevăruri ascunse de la Antena 3, despre încărcătura benefică a faptelor bune pe care le putem face înainte de Crăciun.

"În primul rând, aceste zile au o încărcătură benefică în siuaţia în care noi gândim pozitiv, pentru că sunt şi foarte mulţi oameni care gândesc negativ. 

Sunt mulţi care spun că lor nu le place atmosfera de Crăciun. Dar până la urmă care este bucuria naşterii Domnului? Nici nu mai contează cât de întinsă este masa. Pot fi şi două trei lucruri.

Încărcătura energetică a faptelor bune înainte de Crăciun, cu Mihai Voropchievici

Schimbul şi comunicarea vor fi foarte intense în aceste zile. Este o perioadă în care se pot pune multe lucruri la punct. Este un fel de bilanţ. Cei singuri se vor întreba de ce sunt singuri. 

Noi trebuie să încercăm să sădim bucurie în sufletele noastre în tot acest interval. Să fim mai buni cu noi înşine, ca să putem să radiem.

Bărbaţii ar trebui să-şi bucure atât copiii, cât şi soţiile. Încercaţi să vă pliaţi pe lângă treburile gospodăreşti. Niciodată nu este prea târziu să învăţaţi ceva.

×
Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal
Parteneri
x close