Antena 3 CNN Adevăruri ascunse Pomul banilor, leacul pentru ciupituri de ţânţari şi herpes. Lidia Fecioru: "A doua zi, nu mai avem nimic"

Pomul banilor, leacul pentru ciupituri de ţânţari şi herpes. Lidia Fecioru: "A doua zi, nu mai avem nimic"

Un leac interesant, cu o plantă ştiută de toata lumea, şi anume pomul banilor, a fost prezentat de Lidia Fecioru, sâmbătă, la Antena 3.

Pomul banilor, leacul pentru ciupituri de ţânţari şi herpes. Lidia Fecioru: "A doua zi, nu mai avem nimic"
Sursa foto: Antena 3
de Georgiana Adam    |    21 Aug 2021   •   20:38

Pomul banilor sau urechea ursului este o plantă asemănătoare cu aloe vera, şi ca aspect, şi ca proprietăţi, şi care ne ajută atunci când avem anumite traumatisme, înţepături de ţânţari, herpes sau chiar artroză.

"Are foarte multe calităţi, dar nu poate fi ingerată, deci nu trebuie să mâncăm frunzele. Ea poate fi periculoasă mai ales mai ales pentru femeile însărcinate, cele care alăptează sau pentru copiii până în 12 ani.

Pomul banilor - folosit la herpes, coşuri sau artroză

Dar această plantă este foarte bună pentru tăieturi, traumatisme, herpes, când ne iese un coş. Este un antiseptic foarte bun.

E bună şi pentru ciupiturile de ţânţari, mai ales la copii. Sau pentru arsuri provocate de fierul de călcat, dar arsuri minore, nu cele cu pungă de apă", a spus bioenergoterapeutul Lidia Fecioru, sâmbătă, la emisiunea Adevăruri ascunse, de la Antena 3.

Ca să preparăm acest amestec, avem nevoie de frunze de Pomul banilor sau urechea ursului şi votcă.

"Se face ca o masă verde din 100 de plantă cu 50 de grame votcă. Se lasă 24 de ore la macerat şi apoi putem să folosim compoziţia aceea.

Lidia Fecioru: "Pomul banilor", ţinut afară, ne aduce bani în casă

Sau stoarcem frunza, o lipim peste noapte la herpes sau coş şi punem un plasture. A doua zi, nu mai avem nimic", susţine bioenergoterapeutul Lidia Fecioru.

În plus, această plantă poate fi folosită şi în alt scop.

"Pomul banilor îl putem pune şi afară, ca decoraţiune, şi ne aduce bani în casă", mai spune Lidia Fecioru.

×
Parteneri
Românii care vor fi obligați să își instaleze al doilea contor pentru energie
x close