Antena 3 CNN Adevăruri ascunse Ceaiul care sfărâmă pietrele din rinichi şi curăţă corpul de metale grele | Lidia Fecioru: "E ca şi Calgonul pentru maşina de spălat"

Ceaiul care sfărâmă pietrele din rinichi şi curăţă corpul de metale grele | Lidia Fecioru: "E ca şi Calgonul pentru maşina de spălat"

În emisiunea Adevăruri ascunse, bioenergoterapeuta Lidia Fecioru a oferit o reţetă naturistă care ajută la eliminarea pietrelor din rinichi şi curăţă organismul de metale grele.

Ceaiul care sfărâmă pietrele din rinichi şi curăţă corpul de metale grele | Lidia Fecioru: "E ca şi Calgonul pentru maşina de spălat"
Sursa foto: Antena 3 CNN
de Redacția Antena 3 CNN    |    04 Noi 2023   •   20:31

Lidia Fecioru a prezentat beneficiile plantei de brusture în protejarea aparatului urinar şi combaterea pietrelor la rinichi. 

"Cum merge calgonul prin mașina de spălat, așa merge ceaiul de rădăcină de brustre", explică bioenergoterapeuta. 

Şi nu numai ceai. Noi îl putem face pulbere și să îl bem cu apă, îl putem face ceai, îl putem mesteca dacă este verde, proaspăt cules.

Dacă este uscat, îl dăm prin râșniță, îl face praf, luăm câte o jumătate de linguriță în ceai, de trei ori pe zi.

Îl bem cu apă sau ne facem ceai și bem câte trei căni pe zi, o perioadă de timp.

Mai sunt bune și alte plante pentru pietrele de la rinichi, numai că nu le sfărâmă. În schimb, brusturele le și sfărâmă. Rădăcină de brusture foarte e foarte bună pentru tot corpul,  scoate toate metalele grele din organism. 

×
Parteneri
Stare de alertă în Cluj-Napoca, după ce o stradă principală s-a surpat
x close