Antena 3 CNN Adevăruri ascunse De ce să nu aruncăm sâmburii de la vişine | Leacul zilei, cu Lidia Fecioru: "Influenţează sistemul nervos"

De ce să nu aruncăm sâmburii de la vişine | Leacul zilei, cu Lidia Fecioru: "Influenţează sistemul nervos"

Bioenergoterapeutul Lidia Fecioru a vorbit, în cadrul rubricii Leacul zilei din emisiunea Adevăruri ascunse de la Antena 3, despre beneficiile sâmburilor de vişine.

De ce să nu aruncăm sâmburii de la vişine | Leacul zilei, cu Lidia Fecioru: "Influenţează sistemul nervos"
Sursa foto: Antena 3
de Redacția Antena 3 CNN    |    16 Iul 2022   •   20:41

"Vine perioada de compoturi şi ne rămân sâmburii de la vişine. Să nu aruncăm sâmburii de vişine. Punem sâmburii într-un săculeţ de in. La anul, mai facem un săculeţ.

Un săculeţ de circa 30 cm / 20 cm înseamnă cam 15 kilograme de vişine. Acest săculeţ îi putem folosi la dormit pe el. Sau face semilună şi să-l punem pe o parte, la gât.

Se folosesc ca pernuţele cu plante medicinale. Putem încălzi acest săculeţ. Merge oricum, sub toate formele. Dacă ne doare într-un loc, să-l punem în acel loc. 

În primul rând, sâmburele de vişine emană, mai ales dacă este încălzit, o substanţă care influenţează sistemul nervos, dacă avem un loc unde ne doare.

Nu este toxic pentru copii. Nu murdăreşte haina.", a spus Lidia Fecioru, sâmbătă, în cadrul rubricii Leacul zilei din emisiunea Adevăruri ascunse.

×
Parteneri
Hidroelectrica anunţă perioada în care românii pot transmite indexul în aprilie
x close