Antena 3 CNN Adevăruri ascunse Beneficiile frunzelor de morcovi | Leacul zilei, cu Lidia Fecioru: "Mai ales pentru cei care au trecut prin COVID"

Beneficiile frunzelor de morcovi | Leacul zilei, cu Lidia Fecioru: "Mai ales pentru cei care au trecut prin COVID"

Bioenergoterapeutul Lidia Fecioru a vorbit, în cadrul rubricii Leacul zilei din emisiunea Adevăruri ascunse, despre beneficiile frunzelor de morcovi.

Beneficiile frunzelor de morcovi | Leacul zilei, cu Lidia Fecioru: "Mai ales pentru cei care au trecut prin COVID"
de Redacția Antena 3 CNN    |    19 Feb 2022   •   21:10

"Este bine să bem ceai din frunze de morcovi. Morcovul îl putem da copiilor, iar frunzele să le strângem pentru acest ceai. Ceaiul din frunze de morcovi este bun pentru tot ce înseamnă circulaţie periferică şi varice", a spus bioenergoterapeutul Lidia Fecioru, sâmbătă, în cadrul rubricii Leacul zilei din emisiunea Adevăruri ascunse.

Leacul zilei, cu Lidia Fecioru. Beneficiile ceaiului din frunze de morcovi

"Peste trei linguri de plantă uscată se adaugă un litru de apă fierbinte.  După 15 minute de stat la infuzat, strecurăm ceaiul şi bem toată această cantitate în decursul unei zile.

Acest ceai din frunze de morcovi este bun mai ales pentru cei care au trecut prin COVID. Mulţi au avut probleme cu rinichii din cauza acestei boli. Să nu uite, de asemenea, să mănânce mei decorticat", a mai spus bioenergoterapeutul.

×
Parteneri
Românii care vor fi obligați să își instaleze al doilea contor pentru energie
x close