Antena 3 CNN Adevăruri ascunse Leacul pentru curăţarea plămânilor, cu rezultate după trei zile | Lidia Fecioru: "Se ia cu 30 de minute înainte de masă"

Leacul pentru curăţarea plămânilor, cu rezultate după trei zile | Lidia Fecioru: "Se ia cu 30 de minute înainte de masă"

Bioenergoterapeutul Lidia Fecioru a vorbit, în cadrul rubricii Leacul zilei din emisiunea Adevăruri ascunse despre leacul care ajută la curăţarea plămânilor după trei zile.

Leacul pentru curăţarea plămânilor, cu rezultate după trei zile | Lidia Fecioru: "Se ia cu 30 de minute înainte de masă"
Sursa foto: Antena 3
de Redacția Antena 3 CNN    |    04 Iun 2022   •   21:30

" Aceasta este o reţetă pentru curăţarea plămânilor. Este pentru cei care vor să se lase de fumat, fie pentru cei care mai au plămânii încărcaţi după răceală sau pentru cei care au astm.

Se ia o bucăţică de rădăcină de ghimbir, două linguriţe de ceai de curcuma, un litru de apă, 400 de grame de usturoi tăiat rondele şi zahăr. Zahărul să fie brun. 

Punem apa la fiert şi adăugăm pe rând ingredientele. Zahărul îl punem la sfârşit. Fierbem la foc mic, până scade cantitatea la jumătate. Lăsăm la răcit şi punem la frigider. 

Se poate lua dimineaţa, câte două linguri sau dimineaţa şi seara câte o lingură. Se ia înainte de masă cu 30 de minute. 

Ridică imunitatea şi are mai multe proprietăţi. Din a treia zi se văd rezultate. Putem să avem o tuse productivă după. O mai putem face când simţim iar nevoia. 

×
Parteneri
Cât costă coșul de cumpărături cu două săptămâni înainte de Paște
x close