Antena 3 CNN Adevăruri ascunse Leacul zilei, cu Lidia Fecioru: "Este împotriva ridurilor, ajută la refacerea celulei pielii, la refacerea sângelui"

Leacul zilei, cu Lidia Fecioru: "Este împotriva ridurilor, ajută la refacerea celulei pielii, la refacerea sângelui"

Bioenergoterapeutul Lidia Fecioru a vorbit, în cadrul rubricii "Leacul Zilei" din emisiunea "Adevăruri Ascunse" de la Antena 3, despre băutura foarte simplă care ne ajută să avem o piele tânără și ne protejează de razele soarelui.

Leacul zilei, cu Lidia Fecioru: "Este împotriva ridurilor, ajută la refacerea celulei pielii, la refacerea sângelui"
Sursa foto: Antena 3
de Redacția Antena 3 CNN    |    07 Aug 2021   •   20:55

"Cel mai bine pentru femeile după 40 de ani e să bea cacao", a explicat bioenergoterapeutul Lidia Fecioru, sâmbătă, la emisiunea "Adevăruri ascunse" de la Antena 3.

"Să învățăm să bem cacao în loc de cafea. Pentru că în boabele de cacao se găsește foarte mult fier, melatonina, există și vitamina PP, care este împotriva ridarii, ajută la refacerea celulei pielii, ajută la refacerea sângelui.

Să învățăm să o bem dimineață. Conține substanțe care ne păzesc de razele UV. Se spune că melatonina pe care o are ne ajută foarte mult să ne păzim de razele UV.

Se pune o lingură și jumătate de praf de cacao într-un vas. Adăugăm acolo două pahare de alpte, o linguriță de scortsoara și jumătate de linguriță de cuișoare zdrobite, un pic de sare și zahăr, după gust. O punem la foc și mestecam până se face omogenă.

Și bem acest lapte cu cacao dimineața".

×
Parteneri
Avarie majoră în rețeaua de termoficare operată de Termoenergetica
x close