Antena 3 CNN Adevăruri ascunse Ciuperca-minune pentru alergii sau bolile în faza incipientă. Lidia Fecioru: ”Este nemaipomenită”

Ciuperca-minune pentru alergii sau bolile în faza incipientă. Lidia Fecioru: ”Este nemaipomenită”

Bioenergoterapeutul Lidia Fecioru a vorbit, în cadrul rubricii Leacul zilei din emisiunea Adevăruri ascunse, despre o ciupercă-minune, care aduce numeroase beneficii pentru sănătatea organismului uman.

Ciuperca-minune pentru alergii sau bolile în faza incipientă. Lidia Fecioru: ”Este nemaipomenită”
Sursa foto: Antena 3 CNN
de Redacția Antena 3 CNN    |    02 Dec 2023   •   20:30

”Există o ciupercă care crește pe mesteacăn. E de culoare maronie și este o plantă pe care am studiat-o îndeaproape, am aflat că a fost făcut primul vaccin la ruși, pentru SARS-COV-2, pe baza acestei plante. 

E foarte bună pentru alergii atopice, inclusiv pentru cei care au bolile astea nenorocite, mai ales dacă suntem în faze incipiente, planta aceasta este nemaipomenită.

Se ia un termos, de 1 litru, se pun între 3 și 5 linguri de ciupercă de asta uscată și mărunțită, se umple cu apă și se lasă la măcerat între 6 și 10 ore. 

Adică îl facem de azi pe mâine obligatoriu și se bea câte 100 de grame de 3 ori pe zi. Bem acel litru și ne facem altul și tot așa.

Se găsește la Plafar, ceaga se numește, ciupercă ceaga de mesteacăn. Este maro la culoare, nu poate fi substituită cu alta, adică o recunoști”, a dezvăluit Lidia Fecioru, în cadrul emisiunii Adevăruri ascunse.

×
Parteneri
România nu are bani să îşi trimită sportivii la Olimpiadă
x close