Antena 3 CNN Adevăruri ascunse Ceaiul care vindecă infecțiile și ajută la arderea grăsimilor. Lidia Fecioru: ”Bem 10 zile, facem 20 de zile pauză”

Ceaiul care vindecă infecțiile și ajută la arderea grăsimilor. Lidia Fecioru: ”Bem 10 zile, facem 20 de zile pauză”

Bioenergoterapeutul Lidia Fecirou a vorbit în cadrul emisiunii Adevăruri ascunse, despre un ceai care vindecă infecțiile, ajută la arderea grăsimilor și este un foarte bun antiparazitar.

de Georgiana Adam    |    27 Apr 2024   •   20:00

”Este perioada înfloririi pelinului. Noi știm că pelinul este foarte bun și vindecă foarte multe infecții. Asta înseamnă tot felul de herpesuri, clamidii, candida, lambri.

Este foarte bun pentru cei care au câini și pisici în casă, pentru că este un antiparazitar foarte, foarte bun. Vindecă tot ce înseamnă infecțiile cu echinococi, stafilococi, gonococi.

E foarte bun pentru a îndrepta foarte bine funcționalitatea ficatului, inclusiv arderea grăsimilor, deci îl putem folosi inclusiv în curele noastre de slăbire, ca ceai.

E foarte bun pentru uretritre, prostatite și boli ale pielii unde sunt infecții.

Important este să nu facem nici un exces foarte mare de el. Bem 10 zile, facem 20 de zile pauză.

Punem o linguriță la un pahar de apă. Lăsăm 10 minute astupat și după aceea bem. E amar ca fierea, dar foarte bun”, a explicat Lidia Fecioru în cadrul rubricii Leacul Zilei a emisiunii Adevăruri ascunse.

×
Parteneri
Ministrul Sănătăţii, date de ultimă oră despre actorul Florin Piersic
x close