Antena 3 CNN Adevăruri ascunse Leacul zilei, cu Lidia Fecioru: ”Avem un remediu foarte bun pentru cei cu ficat mai gras. E ca o gură de aer pentru organism”

Leacul zilei, cu Lidia Fecioru: ”Avem un remediu foarte bun pentru cei cu ficat mai gras. E ca o gură de aer pentru organism”

Bioenergoterapeutul Lidia Fecioru a vorbit, în cadrul rubricii "Leacul Zilei" din emisiunea "Adevăruri Ascunse" de la Antena 3, despre un remediu care ne curăță ficatul.

Leacul zilei, cu Lidia Fecioru: ”Avem un remediu foarte bun pentru cei cu ficat mai gras. E ca o gură de aer pentru organism”
de Redacția Antena 3 CNN    |    14 Aug 2021   •   21:04

Lidia Fecioru ne-a explicat ce putem face în caz că suferim de ficat gras și nu ne simțim bine. Leacul cu cartofi este simplu de făcut. 

”Avem un remediu foarte bun pentru toți cei care au un ficat mai gras, care au probleme cu ficatul, cu fierea, cu pancreasul. Se face o rețetă foarte interesantă. Se pune un kg de cartofi necurățați, dar spălați bine, într-o cratiță, turnăm 6l de apă, punem un capac și îi lăsăm să fiarbă 4 ore.

După care luăm, punem sare și îi pasăm și lăsăm acel piure la rece 6 ore. Deasupra va apărea o apă care ne trebuie de fapt. Apa se bea așa: două linguri de 3 ori pe zi cu jumătate de oră înainte de masă timp de o lună și ne curăță organismul și ficatul. E ca o gură de aer pentru organism” a spus Lidia Fecioru la Antena 3, sâmbătă seara.

×
Subiecte în articol: Lidia Fecioru Adevăruri ascunse
Parteneri
Firea și Burduja sunt noii candidați la Primăria Capitalei
x close