Antena 3 Adevăruri ascunse Leacul zilei, cu Lidia Fecioru: "Acest unguent făcut în casă, se aplică de 7 ori pe zi"

Leacul zilei, cu Lidia Fecioru: "Acest unguent făcut în casă, se aplică de 7 ori pe zi"

de Georgiana Adam    |    01 Aug 2021   •   11:17
Leacul zilei, cu Lidia Fecioru: "Acest unguent făcut în casă, se aplică de 7 ori pe zi"
Sursa foto: Antena 3

Bioenergoterapeutul Lidia Fecioru a vorbit, în cadrul rubricii "Leacul Zilei" din emisiunea "Adevăruri Ascunse" de la Antena 3, despre ingredientul banal din bucătărie care face minuni atunci când este aplicat pe pielea arsă.

"Dacă tot suntem în perioada în care facem dulceţuri, compoturi şi ne mai ardem la mânuţe, cu apă sau ulei, dacă ni se întâmplă este bine să punem imediat peste pielea arsă făină.

Va ciupi un piculeţ, dar se va linişti. E bine să punem multă făină ca să nu rămână băşicile acelea mari şi dureroase", a spus bioenergoterapeutul Lidia Fecioru, sâmbătă, la emisiunea "Adevăruri ascunse" de la Antena 3.

Reţeta miraculoasă care vindecă arsurile gospodinelor

"Pentru că ştim că arsurile sunt foarte dureroase şi pielea se reface cu multă grăsime, putem face o cremuţă la bain-marie. Topim 3 linguri de unt, 3 de miere şi tot 3 linguri de ceară. Ceara o putem găsi la apicultori. 

Se amestecă bine, iar după ce s-a răcit compoziţia, punem şi un albuş de ou. Ungem apoi cu acest unguent locurile unde avem arsurile măcar de 7 ori pe zi. Arsurile minore, de bucătărie se pot trata uşor cu acest unguent pe care îl facem în casă", a recomandat Lidia Fecioru.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close