Antena 3 Adevăruri ascunse Legătura dintre Nașterea Domnului și venirea lui Moș Crăciun, cu Mihai Voropchievici: ''Sunt o multitudine de variante''

Legătura dintre Nașterea Domnului și venirea lui Moș Crăciun, cu Mihai Voropchievici: ''Sunt o multitudine de variante''

de Redacția Antena 3    |    25 Dec 2021   •   19:34
Legătura dintre Nașterea Domnului și venirea lui Moș Crăciun, cu Mihai Voropchievici: ''Sunt o multitudine de variante''
Sursa foto: Antena 3

Numerologul Mihai Voropchievici a vorbit, în cadrul emisiunii Adevăruri ascunse de la Antena 3, despre legătura dintre Nașterea Domnului și venirea lui Moș Crăciun.

''Fiecare popor vine cu interpretarea lui.

Moșul este un om simplu, un om bun care făcea jucării pentru copii. El s-a gândit să plece cu daruri pentru toți copiii. 

Moșul era darnic și bun la suflet, în schimb Crăciunița era rea. În noaptea de Crăciun a întâlnit-o pe Fecioara Maria și a dus-o în grajd de frica Crăciuniței. Moașa Crăciuniță a simțit că Moș Crăciun a dispărut și l-a pedepsit, i-a tăiat mâinile. Maica Domnului a făcut o minune și i-a lipit mâinile Moșului Crăciun la loc.

În foarte multe tablouri este un păstor cu un toiag, un cioban, deci Moș Crăciun era un cioban în mitologia altor popoare.

Sunt o multitudine de variante.

Moșul venit de la târg, după ce făcuse o grămadă de jucării și când s-a întors acasă a întâlnit trei copii supărați că nu primiseră nimic de Crăciun.

Atunci, acesta a băgat mâna în sac să vadă dacă i-a mai rămas vreo jucărie. Maica Domnului văzând cele întâmplate, a făcut o minune si Moșul le-a dat jucăria copiilor.

În fața lui Moș Crăciun a apărut o căprioară rănită. Bătrânul când a vazut-o a lăsat toiagul jos și a tratat piciorul căprioarei.

Se spune că acea căprioară era de fapt mama renilor. După ce a salvat-o a făcut o minune și i-a dat Moșului sania cu reni'',a spus numerologul Mihai Voropchievici, în cadrul emisiunii Adevăruri ascunse de la Antena 3.

×
Subiecte în articol: Adevăruri ascunse Mihai Voropchievici
Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal
Parteneri
x close