Antena 3 CNN Adevăruri ascunse Legătura dintre Nașterea Domnului și venirea lui Moș Crăciun, cu Mihai Voropchievici: ''Sunt o multitudine de variante''

Legătura dintre Nașterea Domnului și venirea lui Moș Crăciun, cu Mihai Voropchievici: ''Sunt o multitudine de variante''

Numerologul Mihai Voropchievici a vorbit, în cadrul emisiunii Adevăruri ascunse de la Antena 3, despre legătura dintre Nașterea Domnului și venirea lui Moș Crăciun.

Legătura dintre Nașterea Domnului și venirea lui Moș Crăciun, cu Mihai Voropchievici: ''Sunt o multitudine de variante''
Sursa foto: Antena 3
de Redacția Antena 3 CNN    |    25 Dec 2021   •   19:34

''Fiecare popor vine cu interpretarea lui.

Moșul este un om simplu, un om bun care făcea jucării pentru copii. El s-a gândit să plece cu daruri pentru toți copiii. 

Moșul era darnic și bun la suflet, în schimb Crăciunița era rea. În noaptea de Crăciun a întâlnit-o pe Fecioara Maria și a dus-o în grajd de frica Crăciuniței. Moașa Crăciuniță a simțit că Moș Crăciun a dispărut și l-a pedepsit, i-a tăiat mâinile. Maica Domnului a făcut o minune și i-a lipit mâinile Moșului Crăciun la loc.

În foarte multe tablouri este un păstor cu un toiag, un cioban, deci Moș Crăciun era un cioban în mitologia altor popoare.

Sunt o multitudine de variante.

Moșul venit de la târg, după ce făcuse o grămadă de jucării și când s-a întors acasă a întâlnit trei copii supărați că nu primiseră nimic de Crăciun.

Atunci, acesta a băgat mâna în sac să vadă dacă i-a mai rămas vreo jucărie. Maica Domnului văzând cele întâmplate, a făcut o minune si Moșul le-a dat jucăria copiilor.

În fața lui Moș Crăciun a apărut o căprioară rănită. Bătrânul când a vazut-o a lăsat toiagul jos și a tratat piciorul căprioarei.

Se spune că acea căprioară era de fapt mama renilor. După ce a salvat-o a făcut o minune și i-a dat Moșului sania cu reni'',a spus numerologul Mihai Voropchievici, în cadrul emisiunii Adevăruri ascunse de la Antena 3.

×
Subiecte în articol: Adevăruri ascunse Mihai Voropchievici
Parteneri
Data la care vom călători fără vize în America
x close