Antena 3 CNN Adevăruri ascunse Legile atracției, cu Lidia Fecioru și Mihai Voropchievici: Ce atragem în viața noastră în funcție de zodie!

Legile atracției, cu Lidia Fecioru și Mihai Voropchievici: Ce atragem în viața noastră în funcție de zodie!

În emisiunea Adevăruri ascunse de la Antena 3, bioenergoterapeutul Lidia Fecioru și numerologul Mihai Voropchievici au explicat Legile Atracției pentru fiecare semn zodiacal în parte.

Legile atracției, cu Lidia Fecioru și Mihai Voropchievici: Ce atragem în viața noastră în funcție de zodie!
de Georgiana Adam    |    06 Mar 2021   •   20:30

Legile atracției pentru Berbec

Berbecii au dorință mare de experiment, dar își pun frână singuri. 

Legile atracției pentru Taur

Taurii iubesc să se simtă în centrul atenției. Sinceri, curioși, energici își pot clădi cu succes destinul. Pot manipula cu succes legea atracției. 

Legile atracției pentru Gemeni

Gemenii se confruntă cu o stare duală, sunt ușor distrați și uneori nu își ating așa ușor visele. Au totuși o energie magnetică și debordantă.  

Legile atracției pentru Rac

Racii sunt foarte empatici și suportivi dar atitudinea lor ezitantă îi poate încurca. Legea atracției o folosește totuși cu succes în relațiile personale. 

Legile atracției pentru Leu

Leii știu foarte clar ceea ce îți doresc și e aproape imposibil să îi oprești. Legea atracției funcționează cel mai bine când ies din strânsura principiilor mentale, nu trebuie să fie prea rigizi. 

Legile atracției pentru Fecioară

Fecioarele au multe calități dar trebuie să învețe să nu mai refuze ajutorul celorlalți, să nu îi mai toace la cap pe ceilalți cu propriile principii. 

Legile atracției pentru Balanță

Și Balanțele trebuie să învețe să primească ajutor, să fie deschise sprijinului celorlalți. Au nevoie de stabilitate și armonie. 

Legile atracției pentru Scorpion

Scorpionul nu își dezvăluie sufletul, având cam multă mândrie. Trebuie să accepte că pot fi și vulnerabili, să se deschidă spre noi oportunități. 

Legile atracției pentru Săgetător

Săgetătorul este magnetic, debordant, își creează mereu situații optime. Greșește când nu își ascultă vocea lăuntrică. Să nu mai fie atât de iuți.

Legile atracției pentru Capricorn

Capricornul - lider, educator, influencer. Legea atracției trebuie să funcționeze invers: ei trebuie să îi influențeze pe cei din jur, nu să muncească pentru ei.

Legile atracției pentru Vărsător

Vărsătorul trebuie să aibă răbdare, să facă pași mici, nu să plece cu supersonicul. Prea mult entuziasm strică!

Legile atracției pentru Pești

Peștii cei visători, vor de toate și nimic. Fac caz pe moment și apoi, gata! Trebuie să își selecteze mai bine oamenii și obiectivele. 

 

×
Parteneri
Horia Constantinescu a demisionat de la șefia ANPC
x close