Antena 3 Adevăruri ascunse Lidia Fecioru: Cum recunoști oamenii care îți fură norocul

Lidia Fecioru: Cum recunoști oamenii care îți fură norocul

de Alexandra Dima    |    03 Apr 2021   •   19:41
Lidia Fecioru: Cum recunoști oamenii care îți fură norocul

Norocul și-l face omul cu mâna lui, dar merge odată cu mintea, avertizează bioenergoterapeutul Lidia Fecioru, care a explicat în cadrul emisiunii Adevăruri ascunse care sunt acei oameni care ne pot secătui de vlagă și de noroc.

Noi trebuie să mergem cu energie pozitivă. Dacă nu mergem cu energie pozitivă e nimic. Sunt oameni care ne poartă noroc, pe care de când îi întâlnim ne schimbă în bine energia. 

Sunt și oameni care îți schimbă energia în rău. Pot fi din familie sau din afara ei. Cei care se plâng mereu și te secătuiesc de energie, de vlagă, de speranță. 

Cum ne dăm seama că cineva ne fură norocul

Vorbești cu persoana aceea și te simți vlăguit, fără sentimente – milă, compasiune, ți-e indiferent. Și te mai simți și trist pe urmă! 

Nu lăsați oamenii să se plângă pentru că, practic, te molipsesc de starea lor. 
Conversațiile cu astfel de persoane dacă durează mai mult te secătuiesc. Este clar că ai de a face cu un vampir energetic. 

Există persoane pe care vrei să le vezi, dar nu te-ai duce la ele acasă. Să fim atenți la instinctele noastre.  Poate să fie o persoană care ți-e dragă, dar nu îți vine să o vizitezi. Sau dacă ajungi nu îți vine să stai prea mult! Observi apoi că totul îți merge prost, de parcă ți-ai pierdut norocul, sensul, avântul. 

De multe ori când vorbești cu cineva îți vin gânduri negative. Și când vin astfel de lucruri din interior, e un semnal de alarmă. Nu ești lângă cine trebuie! Trebuie să te analizezi, să vezi unde e breșa care ți-a întors soarta pe dos. 

Te trezești că devii imediat obosit sau indispus.  Evită persoanele negativ-agasante. Și lor li s-a furat energia, iar la rândul lor fac același lucru, inconștient! 

Este bine să ignorăm și mesajele negative, să nu răspundem la astfel de provocări.
Mulți oameni vor ajutor dar nu pot fi ajutați decât de ei înșiși. 

Nu uitați: banul la ban trage și boul la bou trage, a mai glumit Lidia Fecioru. Cei care se aseamănă se adună. Este bine să stai lângă o persoană cu calitățile pe care le dorești.

Cei care vor să îți bage idei în cap vor să îți fure și energia!

Nu te da pește mare în apa mică pentru că e posibil să te îneci. 

Norocul se poate da și lua. Calitatea mediului e foarte importantă. 

Există superstiții care îți aduc noroc, altele pentru ghinion. Este important să trecem dincolo de ele și să fim conștienți că, în fond, totul ține de interiorul nostru. 

×
Subiecte în articol: Lidia Fecioru Adevăruri ascunse noroc
Parteneri
x close