Antena 3 CNN Adevăruri ascunse Lidia Fecioru, cum afli dacă cineva te minte: "Poate să spună gura omului ce vrea! Uită-te în ochii lui!"

Lidia Fecioru, cum afli dacă cineva te minte: "Poate să spună gura omului ce vrea! Uită-te în ochii lui!"

Bioenergoterapeutul Lidia Fecioru a explicat, în cadrul emisiunii Adevăruri Ascunse de la Antena 3, modalitatea prin care afli dacă cineva te minte.

Lidia Fecioru, cum afli dacă cineva te minte: "Poate să spună gura omului ce vrea! Uită-te în ochii lui!"
de Alin Tarnovschi    |    13 Feb 2021   •   19:29

Se spune că ochii nu mint niciodată. Poate să spună gura omului ce o vrea, dar dacă vrei să afli dacă un om îţi spune adevărul, uită-te în ochii lui. Nu există să nu îţi dai seama.

Faţa noastră este o oglindă, o hartă, o oglindă a sufletului, a suferinţelor sufleteşti. Eu pot să pun pariu pentru că am văzut o femeie superbă, care în urma decesului soţului ei, în două luni de zile era creponată. Durerea sufletească, tristeţea.

Oamenilor, când li se schimbă forma gurii, iar colţurile se duc în jos, au o problemă. Este problema tristeţii permanente. Trebuie să ne ducem de cele mai multe, când avem harta feţei, la interiorul oamenilor.

Şi ochii, pleoapa căzută, privirea stinsă, există privire sticloasă care nu spune nimic, ca la păpuşă. De obicei, hipertiroidile au aceşti ochi. Ochi care sclipesc, dar care nu poţi să citeşti în ei.

Toate aceste lucruri au la bază o chestie sufletească. Eu mă duc de obicei în partea interioară a omului dacă e să citesc ce văd pe faţă, pe harta lui, întotdeauna mă duc către interior. Acolo este problema.

Oamenii care îşi plimbă ochii de foarte multe ori ar vrea să spună adevărul, dar evită acest lucru, ori mint. Noi toţi avem tendinţa să avem dreptate. Omul e cel mai bun doctor al lui. Sunt oamenii care merg la psihologi, parapsihologi şi fără rezultate. De ce? Pentru că nimeni nu ascultă şi nu acceptă adevărul.

În ochi se poate citi orice. Tot. Să ştii că mint şi cei care se uită fix. Te mint verde în ochi.

Sunt multe lucruri care sunt foarte importante. Primul impact este cel vizual, dar dacă nu poţi avea contact vizual poţi să îţi dai seama dacă are o problemă sau nu după felul în care păşeşte. Îţi dai seama ce stare are în acel moment.

×
Subiecte în articol: Lidia Fecioru Adevăruri ascunse
Parteneri
Ministrul Agriculturii, prima reacție în scandalul puilor vopsiţi
x close