Antena 3 CNN Adevăruri ascunse Ce trebuie să faci când ai o stare de agitație fără motiv. Lidia Fecioru prezintă leacul zilei: "Fiţi atenţi la această vitamină!"

Ce trebuie să faci când ai o stare de agitație fără motiv. Lidia Fecioru prezintă leacul zilei: "Fiţi atenţi la această vitamină!"

Dacă te simți agitat fără un motiv aparent şi ai o stare de panică, bioenergoterapeutul Lidia Fecioru a arătat, în emisiunea Adevăruri ascunse, că poate fi vorba de un deficit în organism. "Fiţi atenţi la această vitamină", a îndemnat ea.

de Redacția Antena 3 CNN    |    09 Mar 2024   •   20:00

Acidul folic, cunoscut și sub denumirea de vitamina B9, este o vitamină care joacă un rol crucial în funcționarea normală a organismului, a arătat Lidia Fecioru la "Adevăruri ascunse". 

"Atunci când simțim că suntem agitați fără niciun motiv, că avem stare de frică neîntemeiată, o stare de panică, că parcă ne lasă și memoria, ne ia și stomacul şi tot felul de chestii digestive, avem probleme cu o iritație bucală și parcă ne pare că nu mai asimilăm, că tot ce mâncăm nu se lipește, trebuie să fim atenți la acidul folic, vitamina B9.

Ea face legătura impulsurilor între celule, mai ales între celulele nervoase", a spus Lidia Fecioru.

Mulți oameni primesc acid folic prin suplimente, mai ales în cazul femeilor însărcinate sau a celor care planifică o sarcină.

Acidul folic este esențial pentru sinteza și repararea corectă a materialului genetic, ADN-ul

"În sarcină, pentru a se dezvolta copilul, i se de mamei acidul folic. Ca să crească copilul, să se dezvolte, să crească imunitatea, să crească, să se facă globulele roșii.

Deci când avem un copil mai slăbuț, parcă ni se pare că nu crește, parcă nu se dezvoltă, şi e bolnăvicios trebuie să atragem atenția la această vitamină B9", a atenţionat Lidia Fecioru.

Este important să discutați cu un medic înainte de a lua suplimente de acid folic pentru a vă asigura că doza este adecvată și sigură pentru nevoile individuale.

Alimentele bogate în acid folic includ frunzele verzi, leguminoasele, nucile, semințele, ficatul, produsele din cereale integrale și unele tipuri de fructe. 

×
Parteneri
Afacerea de succes cu care un italian a dat lovitura în Buzău
x close