Antena 3 CNN Adevăruri ascunse Lidia Fecioru, despre divorţul anului în România: "Cei mai mulţi bărbaţi obosesc lângă o femeie puternică"

Lidia Fecioru, despre divorţul anului în România: "Cei mai mulţi bărbaţi obosesc lângă o femeie puternică"

Bioenergoterapeutul Lidia Fecioru a vorbit, sâmbătă, în cadrul emisiunii Adevăruri ascunse, despre divorţului anului în România, respectiv despărţirea dintre Anamaria Prodan şi Laurenţiu Reghecampf.

Lidia Fecioru, despre divorţul anului în România: "Cei mai mulţi bărbaţi obosesc lângă o femeie puternică"
Sursa foto: Antena 3
de Georgiana Adam    |    20 Noi 2021   •   19:22

Există o cale predestinată, există în viaţă suflete pereche, dar nimic în viaţa asta nu este garantat până când moartea ne va despărţi. Toate lucrurile au o garanţie.

Dar, voiam să ajung la feminitatea femeilor. Mie îmi place foarte tare de Anamaria Prodan şi că îşi pune milioane de kilograme de diamante. Să le poarte, că e tânără. Îmi place de ea că trăieşte momentul, se bucură.

Lângă o astfel de femeie, bărbaţii nu rezistă foarte mult. Bărbaţii obosesc şi caută linişte. Nu pot ţine ritmul şi ajung la concluzia că nu mai e locul lor. Că locul lor a fost luat de o maşină mai fiţoasă, de un diamant mai mare, de o afacere.

Anamaria Prodan are bucuriile momentului. Pe ea nu o mai bucură mâine ceea ce a bucurat-o astăzi. E o mamă care îşi creşte copiii cu demnitate, nu a rugat pe nimeni.

Totul este echivalat în finanţe. Inclusiv dragostea. Şi atunci, lucrurile astea se întorc. Banul se răzbună. Este o chestie a karmei. Banul se plăteşte.

Lidia Fecioru: "Banul se răzbună. Banul se plăteşte"

De foarte multe ori, trebuie să conştientizăm acest lucru şi vorbeam de zeciuială. Atunci când o dăm nu doar facem un bine cuiva, ci ne şi plătim karma. Ne facem plata către Univers.

Nu pot trăi în aceeaşi casă dacă şi femeia, şi bărbatul sunt la fel de puternici. La un moment dat, unul trebuie să cedeze. Ori acceptă că celălalt e mai sclipitor şi mai deştept şi mai fiţos ori celălalt se dă într-o parte şi îl acceptă pe celălalt.

Noi ştim foarte bine că orice chestie de genul ăsta, gălăgioasă. Noi spunem că fericirii îi place să fie liniştită, discretă. Nu în văzul lumii. Există această sclipire pe care o etalează lumea şi atunci, cum există oameni care te iubesc, există şi oameni care te urăsc şi îţi pot trimite energii negative.

La un moment dat, e şi alegerea fiecăruia. Şi ea are dreptul să fie fericită, dar şi el are dreptul să îşi caute fericirea. Chestia e de alegere. El a ales ceva neînsemnat, o fată simplă pe care noi nu o cunoaştem. A vrut linişte şi a vrut o femeie pe care să o poată conduce, care să fie docilă, ascultătoare.

Numai că şi plata lui va veni karmic. De ce? Problema nu este că e plata lor, ci că această fată va face plata la rândul ei. Indiferent ce se întâmplă, chiar dacă este iubire, ne-am îndrăgostit. Unde se naşte un copil, bărbatul se duce acolo. E un act de responsabilitate. Deşi asta este o formă de trădare faţă de Anamaria.

Aici, fiecare îşi are talanga legată de gât, fiecare are bucata lui de karmă.

"Trăim cu trăiri negative şi le adunăm în suflet, însă ele răbufnesc"

Noi vorbim de căsniciile care pe din afară ni se par foarte fericite, dar în interiorul lor sunt mari tragedii, mari trăiri urâte. Pe mine mă face fericită ceva şi mă ţine cinci ani sau zece ani. Dar pe unul îl face fericit o tabletă şi care îl bucură doar trei minute. Pentru că aia a fost dorinţa, plăcerea de moment.

Niciodată nu ştim cât de mari sunt sentimentele. Poate că acum s-a răzvrătit el, dar lucrurile astea poate că se vor aşeza. Deşi, eu nu prea mai cred.

Există o duzină de momente care au dus la ruptură. Sunt foarte multe situaţii pe care fiecare le-a înghiţit în felul lui şi le-a adunat în suflet. Le adună, le ţine ca într-un sac.

Trăim cu aceste trăiri negative, cu lucruri pe care nu le spunem exact cum ne-am pune o piatră în pantof şi am merge cu piatra aia în fiecare zi ştiind că ne face rană, că ne doare, dar nu o scoatem de acolo. La un moment dat, undeva, răbufnesc.

Ce avem de învăţat este că trebuie să lăsăm pe unul să sclipească. Două săbii nu încap într-o teacă.

Este o relaţie prea mult răsfoită de toată lumea. Au avut un serial întreg acasă. Totul trebuie arătat până la un punct. Expunerea masivă e o greşeală şi erodează foarte tare.

Poate că unul dintre ei nu şi-a dorit chestia asta, dar a acceptat pentru a-i face pe plac celuilalt. Te fură valul de faimă, de a epata, de a arăta. Nu spune nimeni că nu are, dar e bine să nu ştie lumea.

×
Parteneri
Armand a fost trimisă în judecată. Mesajul său către Marcel Ciolacu
x close