Antena 3 CNN Adevăruri ascunse Lidia Fecioru, exerciții esențiale ca să ne încărcăm cu energie spirituală. ”Așa trebuie să le faceți, ca să dea rezultate”

Lidia Fecioru, exerciții esențiale ca să ne încărcăm cu energie spirituală. ”Așa trebuie să le faceți, ca să dea rezultate”

Bioenergeticianul Lidia Fecioru a prezentat sâmbătă, la Antena 3, câteva exerciții de bază prin care ne putem încărca cu energie spirituală.

Lidia Fecioru, exerciții esențiale ca să ne încărcăm cu energie spirituală. ”Așa trebuie să le faceți, ca să dea rezultate”
Sursa foto: Antena 3
de Georgiana Adam    |    08 Mai 2021   •   19:22

Adesea, spunem că suntem epuizați psihic, fizic, nu avem poftă de viață. 

”Asta se întâmplă când scade nivelul energiei spirituale, nu ne bucură ceea ce facem, trăim căutând o resursă de bucurie, nu ne găsim locul și atunci trebuie să avem grijă de partea sufletului, pentru că acolo e cel mai mare consum de energie, pentru că suntem stresați, anxioși”, a spus bioenergeticianul Lidia Fecioru, sâmbătă, la emisiunea Adevăruri ascunse, de la Antena 3.

Exerciții ca să ne înăcărcăm de energie spirituală

Primul exercițiu: stăm pe spate, închidem ochii și respirăm adânc de cinci ori, inclusiv cu abdomenul, cum fac cântăreții de operă.

”Acest respirat adânc ne umple cu energie tot ce înseamnă interiorul nostru”, spune Lidia Fecioru.

Exercițiul doi: împreunăm mâinile în poziție de rugăciune, apăsăm puternic pe vârful degetelor și le ducem în centrul frunții și coborâm mâinile și atingem corpul solar. 

Se face o legătură între chakra inimii și a ochiului. Apoi coborâm mâinile către chakra ombilicului care e legată strâns de tot ce înseamnă maternitate.

”Aceste exerciții le facem cât simțim noi nevoia. Se pot face și dimineața, și seara.

Și pot fi o formă de autovindecare”, mai spune bioenergeticianul.

Cum trebuie să facem exercițiile, ca să dea rezultate

Exercițiul trei: când ne doare capul, ne putem freca palmele, mult timp, până simțim că se înfierbântă. 

”Dar cel mai important, trebuie să credem în ele, pentru ca exercițiile să dea rezultate”, a precizat bioenergeticianul Lidia Fecioru.
 

×
Parteneri
Crimă șocantă într-un bloc din Sectorul 2 al Bucureştiului
x close