Antena 3 CNN Adevăruri ascunse Lidia Fecioru: "Ca să nu repetaţi greşelile altora, nu vă folosiţi de sfaturile altora"

Lidia Fecioru: "Ca să nu repetaţi greşelile altora, nu vă folosiţi de sfaturile altora"

Bioenergoterapeutul Lidia Fecioru a explicat, în cadrul rubricii Pilda zilei din emisiunea Adevăruri ascunse, printr-o pildă, de ce nu e bine să urmăm sfaturile tuturor celor care le oferă gratuit.

Lidia Fecioru: "Ca să nu repetaţi greşelile altora, nu vă folosiţi de sfaturile altora"
Sursa foto: antena3.ro
de Redacția Antena 3 CNN    |    17 Dec 2022   •   20:30

Lidia Fecioru a dezvăluit pilda care ne poate ajuta, de multe ori, să nu urmăm chiar toate sfaturile pe care le primim de la cei din jurul nostru.

Mai mult, e important să ne uităm totuşi la cum arată viaţa celui care ne oferă un sfat şi dacă această persoană a urmat acest sfat sau nu în trecut.

"Ca să nu repetaţi greşelile altora, nu vă folosiţi de sfaturile altora. Cum să primeşti sfat de a-ţi îmbunătăţi viaţa de la unul care pe a lui şi-a stricat-o?", a spus Lidia Fecioru.

La ultima pildă oferită în emisiunea Adevăruri ascunse, difuzată în fiecare sâmbătă, de la ora 18.00, pe site-ul antena3.ro şi pe canalul de YouTube - Adevăruri ascunse, Lidia Fecioru a făcut referire la aceleaşi sfaturi.

"Dacă nu vreţi să vă stricaţi viaţa, ţineţi-vă departe de oamenii care şi-au stricat-o pe a lor. De cele mai multe ori, avem dreptate acolo unde nu ne-am fi dorit să avem", a spus Lidia Fecioru.

×
Parteneri
Ministrul Energiei a decis ce se va întâmpla cu taxa pe soare
x close