Antena 3 CNN Adevăruri ascunse Lidia Fecioru, ce să faci la început de an ca să ai belşug: "Nu trebuie să ne fie ruşine"

Lidia Fecioru, ce să faci la început de an ca să ai belşug: "Nu trebuie să ne fie ruşine"

Bioenergoterapeutul Lidia Fecioru a oferit, în cadrul emisiunii Adevăruri Ascunse de la Antena 3, sfaturi pentru luna ianuarie, prima lună a noului an, care pot aduce belşugul în viaţa noastră.

Lidia Fecioru, ce să faci la început de an ca să ai belşug: "Nu trebuie să ne fie ruşine"
de Alin Tarnovschi    |    02 Ian 2021   •   18:47

Noul an care vine peste noi ca tăvălugul, pentru că noi nu ne trecem, ci timpul trece, trebuie să descoperim în noi lucruri foarte mărunte, lucruri mici care să ne aducă bucurii în primul rând, să redescoperim ce putem face.

Pentru că în secolul informatiicii, în secolul roboţilor, inteligenţei artificiale, noi trebuie să rămânem această parte care nu se poate înlocui. O ancoră. Trebuie să o avem în noi. Pentru că anul acesta, 2020, ne-a învăţat ceva.

Ne-a învăţat că nu totul se poate rezolva cu tehnologie, că trebuie să ne apropiem înapoi de pământ. Foarte multă lume, anul trecut, şi-a cumpărat casă la ţară, s-a întors la agricultura ecologică, s-a întors în familie, la rădăcini. Ceea ce este excepţional.

Iar de acum înainte, de anul acesta, noi trebuie să fim acolo şi să urcăm. E foarte important.

Lidia Fecioru: Să nu ne fie ruşine să facem asta între 1 ianuarie şi până la Sfântul Ion

Orice lucru de acest gen, orice obicei are o informaţie. Când intrăm în casa unui om, începând cu 1 ianuarie şi până la Sfântul Ion, să aruncă câteva boabe de grâu. Să nu ne fie ruşine să facem asta. Să îi aducem bunăstare omului în casă.

Este un obicei de a semăna. Se spune că am umblat cu semănatul. E un obicei foarte frumos. Aducem bunăstare, pâine pe masă.

Mihai Voropchievici: Omul trebuie să fie vesel. Anul ăsta, prin încărcătura lui, ne obligă să fim veseli. Am ieşit din monotonie, din suferinţă, din munca asiduă pe care am făcut-o. Acei oameni care s-au întors la pământ şi au înţeles că trebuie să muncească din greu, ei sunt primii care vor culege roadele.

În perioada asta, se umblă cu Steaua, se întâlnesc familiile. Se spune că într-o casă în care se cântă, acolo să te opreşti. Într-o casă în care nu se cântă sunt oameni răi.

De Bobotează, să mergem la Biserică şi să ne sfinţim un ban. O monedă, o bancnotă, nu contează. O sfinţim şi o purtăm în portofel şi e bine să nu ne vadă nimeni. Astea sunt talismane pe care nu trebuie să le vadă nimeni.

Putem să facem asta pentru întreaga familie: sfinţim mai multe bancnote la biserică şi dăm fiecăruia din familie să le poarte în portofel.

Pentru sănătate, se ia o bucăţică de busuioc din pămătuful preotului. Pentru fete, să îl pună sub pernă pentru ca de Bobotează să îşi viseze ursitul.

×
Subiecte în articol: Adevăruri ascunse Lidia Fecioru
Parteneri
Alertă ANM: Cod portocaliu de averse torenţiale! Unde plouă de rupe
x close