Antena 3 CNN Adevăruri ascunse Lidia Fecioru, leac pentru noul an, 2021: "Așa spălați tot necazul!"

Lidia Fecioru, leac pentru noul an, 2021: "Așa spălați tot necazul!"

Bioenergoterapeutul Lidia Fecioru a explicat, în cadrul rubricii ”Leacul Zilei” al emisiunii ”Adevăruri Ascunse” de la Antena 3, beneficiile pe care le poate avea sarea pentru organismul nostru.

Lidia Fecioru, leac pentru noul an, 2021: "Așa spălați tot necazul!"
de Andreea Cigolea    |    02 Ian 2021   •   20:30

Sarea ne ajută să ne curățăm aura, să scăpăm de deochi și să dormim bine. Ba mai mult, putem folosi mici trucuri pentru casă, astfel încât să avem spor și să scăpăm de energiile negative.

”Leacul cu sare e pentru curățarea casei, curățarea noastră și plus că sarea este foarte importantă. O baie cu sare ne poate aranja aura, corpul nostru energetic și e foarte important. Sarea este un mare vindecător al psihicului nostru. Pentru un somn cu probleme, cu coșmaruri, sarea ne reglează aura în timpul somnului. Cei născuți în Rac, Scorpion, Pești, Gemeni, Balanță și Vărsător trebuie să dizolve un pic de sare în două păhărele mici și să își pună un pahar la cap și unul la picioare, la pat.

Cei născuți în zodiile Berbec, Taur, Leu, Fecioară, Capricorn își pot pune la cap, la picioare, nu contează, într-un bol sare uscată. Dimineața aruncăm la WC și sarea uscată și cea cu apă. Se face acest lucru 3 nopți la rând și somnul nostru va fi mai liniștit și mai adânc. E o curățare pe o perioadă scurtă. Înainte de a face curățenie, dimineața sau seara să presărăm un pic de sare prin colțuri, pe jos, pe sub pat, să aruncăm un pic de sare. Înainte sarea se punea pe masă în solnițe descoperite pentru a îndepărta deochiul, furtul de energie negativă. Mai putem dizolva sare caldă în apă și înainte de a face duș ne dăm pe corp cu ea și apoi dăm drumul la duș și ne rugăm ca apa să ne spele tot necazul. Și să nu uităm că peelingul pe piele cu miere și cu sare măruntă este minunat” a spus Lidia Fecioru la Adevăruri ascunse, la Antena 3.

Leacul Lidiei Fecioru pentru a trăi mai mult şi mai bine

Într-o sticlă de culoare deschisă se pun 12 căţei de usturoi tăiaţi mărunt, peste care se toarnă trei pahare de vin roşu. Se închide ermetic sticla şi se pune pe geam, la soare, să stea două săptămâni. De două-trei ori pe zi, agităm sticla pentru a omogeniza compoziţia. La finalul perioadei de macerare, strecurăm substanţa obţinută şi o depozităm la rece. Bem câte o linguriţă de trei ori pe zi. 

Este un adevărat panacea pentru imunitate, întăreşte muşchii inimii, curăţă sângele. Este foarte indicat pentru vasele sanguine asociate inimii şi zonei capului, pentru prevenirea cheagurilor şi îmbunătăţirea fluxului sanguin.

Miraculosul amestec vin roşu-usturoi ne sporeşte vitalitatea şi ne dă forţă de muncă, spune Lidia Fecioru.

×

Legislaţie nouă pentru piaţa muncii

Europarlamentarii anunţă că vor să obţină statut de angajat şi drepturi pentru mai multe categorii de lucrători

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp

TOP articole pe Antena 3 CNN:
Parteneri
x close