Antena 3 CNN Adevăruri ascunse Leacul zilei, cu Lidia Fecioru: "Ajută și la interior și la exterior"

Leacul zilei, cu Lidia Fecioru: "Ajută și la interior și la exterior"

Bioenergoterapeutul Lidia Fecioru a vorbit, în cadrul rubricii Leacul Zilei din emisiunea Adevăruri Ascunse de la Antena 3, despre un remediu natural pentru picioarele obosite cu bătături.

Leacul zilei, cu Lidia Fecioru: "Ajută și la interior și la exterior"
Sursa foto: Antena 3
de Georgiana Adam    |    18 Sep 2021   •   20:56

"Mă gândeam aşa la picioruşele noastre care ne duc tot timpul şi pe care le supunem stresului toată ziua. Este important să avem grijă de picioarele noastre măcar o dată pe săptămână", a spus Lidia Fecioru, în cadrul rubricii Leacul Zilei din emisiunea Adevăruri ascunse de la Antena 3.

Leacul zilei pentru picioare obosite, cu Lidia Fecioru

"Să facem băiţă cu oţet de mere. Că-i de mere, struguri, chiar nu contează. Să adăugăm apă călduță și punem piciorușele acolo. Apa să fie caldă și la trei litri de apă, adăugăm un pahar de oțet de mere. Mai putem pune și ulei frumos mirositor. Facem o aromaterapie. Stăm cu picioarele acolo vreo 25 de minute. 

E foarte bună și pentru ciuperci și tot felul de bătături. Când avem bătături mai groase, obligatoriu din 5 în 5 minute, să luam piatra ponce și să dam pe locul unde avem bătături. 

Este bună inclusiv pentru cei care vor să slăbească. E un fel de detoxifiant al organismului. Ajută și la interior și la exterior. Este bine să facem această băiță măcar o dată pe săptămână. Dacă putem face și de două ori pe săptămână e și mai bine.

La cei cu bătături puternice să pună în egală măsuri apă și oțet și să stea 45 de minute. Este foarte ușor de făcut. Mai putem face și baie cu sare de magneziu, care este excepțională și o putem face și în cadă. Este foarte bună pentru întinderi musculare, pentru cei care fac eforturi", a mai spus Lidia Fecioru.

×
Parteneri
Potopul din Dubai explicat de climatologi
x close