Antena 3 CNN Adevăruri ascunse Leacul zilei, cu Lidia Fecioru: "Pentru răceală, rinite alergice, sinuzite, dureri osoase"

Leacul zilei, cu Lidia Fecioru: "Pentru răceală, rinite alergice, sinuzite, dureri osoase"

Bioenergoterapeutul Lidia Fecioru a vorbit, în cadrul rubricii Leacul Zilei din emisiunea Adevăruri Ascunse de la Antena 3, despre un remediu natural foarte bun pentru răceală, rinite alergice sau sinuzite.

Leacul zilei, cu Lidia Fecioru: "Pentru răceală, rinite alergice, sinuzite, dureri osoase"
Sursa foto: Antena 3
de Redacția Antena 3 CNN    |    09 Oct 2021   •   21:00

Vine toamna cea urâtă. Și noi avem asteniile de toamna, devenim nostalgici după zilele călduroase și e bine să luăm, în această perioada, niște Calciu cu Vitamina D3.

Că e perioada cu litera R, când se acumulează, se asimilează în corp. Dar putem avea un tratament foarte bun, pentru că răcim mai des în această perioada. Ne îmbrăcăm mai subțire, că parcă nu vrem să trecem la cojoc și cizme cu blăniță, și răcim mai repede.

Există un tratament foarte bun cu apă sărată. Una e că ne putem spală nasul și gâtul, face gargară cu ea, neavând nicio problema.

Când sunt rinitele alergice cu sinuzitele crunte, care dau dureri de cap, e bine să punem, nu compresă, ci să facem o legătură. Să legăm compresă de cap. Facem o bandă din tifon sau un bumbac care se umezește ușor, și facem o legătură împrejurul capului. Pe frunte îndeosebi și la ceafă. Apă sărată.

Apa sărată e bine să o facem de 9 procente.

La un litru de apă, se pune apă de ploaie sau distilată - se pun trei linguri de sare gronjoasa, de murături, neiodata. Mai putem folosi sare de magneziu.

 Compresă să fie caldă, niciodată rece.

O putem folosi pentru răceală, pentru dureri de burtă. Și când avem diaree, o compresă cu apă sărată pe burtă ne va rezolva problema.

În dureri osoase, genunchi, glezne, e bine să facem înfășurările astea seară.

procedura e bine să dureze două săptămâni. Pentru că efectele apar după a cincea zi.

×
Parteneri
Ministrul Energiei a decis ce se va întâmpla cu taxa pe soare
x close