Antena 3 CNN Adevăruri ascunse Lidia Fecioru, leacul zilei pentru imunitate: "E bun mai ales după postul Crăciunului"

Lidia Fecioru, leacul zilei pentru imunitate: "E bun mai ales după postul Crăciunului"

Bioenergoterapeutul Lidia Fecioru a explicat, în cadrul rubricii Leacul Zilei al emisiunii ”Adevăruri Ascunse” de la Antena 3, beneficiile pe care le poate avea un amestec simplu, care trebuie consumat de 3 ori pe zi.

Lidia Fecioru, leacul zilei pentru imunitate: "E bun mai ales după postul Crăciunului"
de Andreea Cigolea    |    19 Dec 2020   •   20:30

Bioenergoterapeutul a explicat la Antena 3 cum se poate face o rețetă pentru a ne întări imunitatea. Compoziția este simplu de făcut, cu ingrediente pe care le găsim la orice pas și este recomandată în perioada în care ne simțim slăbiți. Leacul poate fi luat chiar și după postul Crăciunului care nu ne-a oferit toate vitaminele de care avem nevoie. 

”Pentru că suntem în iarnă o să dăm o rețetă pentru imunitate pentru că trebuie să ne creștem imunitatea și să nu luăm ceva sintetic, ci din produse pe care le avem la îndemână tot timpul. O porție ne ajunge pentru o 3 săptămâni. Se iau 3 lămâi, 200 gr miez de nucă, 150 gr de stafide și 150 gr de prune uscate, mai moi, 200 gr miere și sirop de măceșe și amestecăm toată această soluție, o lăsăm cam 2-3 zile la temperatura camerei și o punem la frigider.

Luăm de 3 ori pe zi, pe stomacul gol, înainte de masă cu jumătate de oră, dacă suntem la serviciu luăm doar dimineața și seara. Luăm până se termină compoziția și e și gustos și ușor de făcut. Le dăm prin mașina de tocat rămân mai întregi și vor arăta și foarte bine. Putem lua primăvara și toamna, când avem astenie sau când ne simțim epuizați, mai ales după postul Crăciunului” a spus Lidia Fecioru la Antena 3.

Cum se bea ceaiul pentru imunitate, ca să fie eficient

Tot ce ne trebuie este să avem busuioc, sunătoare şi mentă, a spus bioenergoterapeutul Lidia Fecioru, la rubrica Leacul zilei, de la Antena 3.

"Se ia o lingură cu vârf de oregano sau busuioc, o lingură cu vârf de sunătoare şi una mare cu mentă. Se amestecă toate la un loc şi turnăm un litru de apă peste, fierbem şi lăsăm acolo 10-15 minute. Bem acest ceai fără să separăm de plantă şi bem seara înainte de culcare. Cei care nu consumă apă destulă, pot bea de după-amiaza", a recomandat Lidia Fecioru, sâmbătă, la emisiunea Adevăruri ascunse, de la Antena 3.

Ea spune că acest ceai este bun, nu face rău, întăreşte sistemul nervos, sistemul imunitar, e aeromat şi face bine.

×
Subiecte în articol: Lidia Fecioru miere Adevăruri ascunse
Parteneri
Atenţionare meteo ANM: Ploi, vijelii, lapoviţă şi ninsoare
x close