Antena 3 CNN Adevăruri ascunse Lidia Fecioru: "Nu vreţi răspunsuri negative? Nu puneţi întrebări"

Lidia Fecioru: "Nu vreţi răspunsuri negative? Nu puneţi întrebări"

Bioenergoterapeutul Lidia Fecioru a explicat, în cadrul rubricii Pilda zilei din emisiunea Adevăruri ascunse, ce pot face oamenii atunci când nu vor să primească răspunsuri negative.

Lidia Fecioru: "Nu vreţi răspunsuri negative? Nu puneţi întrebări"
Sursa foto: Antena 3
de Alin Tarnovschi    |    21 Aug 2021   •   21:06

Oamenii pun întrebări şi se supără atunci când ascultă, când aud răspunsul. Nu vreţi răspunsuri negative? Nu puneţi întrebări.

Nu punem întrebări dacă nu vrem să auzim răspunsuri care ne deranjează.

De asemenea, Lidia Fecioru a mai explicat, şi în alte emisiuni, ce trebuie să facem pentru a putea depăşi anumite momente dificile ale vieţii.

Bioenergoterapeutul a spus că ar fi bine să ne eliberăm de dureri, să nu le strângem în suflet, pentru că, din păcate, "nu vom mai putea schimba nimic".

"Fă câte greşeli cât de multe ori, dar nu fă aceeaşi greşeală de două ori. Vei fi foarte fericit dacă vei face chestia asta. Se spune că într-o perioadă de timp porţi o durere foarte mare, acea durere se transformă în cea mai mare ură. Şi atunci, acea ură va schimba lumea. Nu vom mai putea schimba nimic.

Ajungem într-un punct în care nu mai schimbăm nimic, pentru că viaţa este aşa cum este ea. Se spune că dacă dorinţele noastre sunt mai mari decât frica, întotdeauna se vor îndeplini. 

Se spune că comodă este doar mobila şi pantofii. Oamenii din jur trebuie să fie trebuincioşi, nu comozi", a spus Lidia Fecioru.

×
Parteneri
Horoscop 29 mai 2023. Gemenii au o idee de milioane
x close