Antena 3 CNN Adevăruri ascunse Lidia Fecioru, despre relaţiile începute pe internet: "Tot înşelat este, tot minciună se numeşte"

Lidia Fecioru, despre relaţiile începute pe internet: "Tot înşelat este, tot minciună se numeşte"

Bioenergoterapeutul Lidia Fecioru a vorbit, în cadrul emisiunii Adevăruri ascunse, despre oamenii care se cunosc pe internet şi încep o relaţie sau despre cei care intră pe platformele de dating.

Lidia Fecioru, despre relaţiile începute pe internet: "Tot înşelat este, tot minciună se numeşte"
Sursa foto: Antena 3
de Georgiana Adam    |    20 Aug 2022   •   19:23

Poţi să îţi găseşti jumătatea pe aplicaţiile de dating, dar important e să fie ceea ce îţi doreşti. Înainte te duceai la horă şi cunoşteai oameni, iar apoi trebuia să ştie familiile şi toată lumea.

Era chestia de castitate până la căsătorie, să intre virgină în biserică, erau nişte valori morale. Erau alte valori ale societăţii. Dar acum, cu trecerea timpului, am intrat în goana timpului, iar a cunoaşte pe cineva e la un click distanţă.

Dacă nu ieşi din casă, nu ai cum să iei legătura. Prima legătură poate fi online, însă următoarele întâlniri trebuie să fie offline.

Oamenii care stau şi îşi fac conturi pe aceste platforme au o problemă. Din prima au un handicap emoţional. În primul rând, nu au încredere în ei, nu au curajul de a crea o relaţie. Pe aceste platforme nu stau neapărat tineri pentru că tinerii ies, se distrează, socializează, se duc în cluburi. Acolo sunt oameni care au 30+.

Cei care au conturi acolo, dacă îi întrebi la un moment dat o să afli că nu au găsit ce căutau. Încearcă continuu să găsească şi de multe ori îţi dai seama că după ce ai ieşit persoana nu e cea pe care o cauţi.

Dezamăgirea este enorm de mare şi va exista o perioadă în care oamenii nu vor mai intra pe platformele astea.

Nu au curajul să cunoască pe cineva din cauza unor complexe, unor frustrări.

Doar 10% vor cu adevărat să cunoască pe cineva

Perioada de pandemie a scos foarte mult frustraţi la iveală pentru că nu au mai avut unde să plece şi acolo sunt foarte multe persoane. Dintre cei care stau pe astfel de platforme, 10% sunt cei care caută să discute, să aibă cu cine vorbi, alţi 30% şi-au făcut conturi fiind căsătoriţi şi caută aventuri, 50% sunt cei cu conturi false şi au mai rămas cei 10% care cu adevărat vor să cunoască pe cineva.

Există persoane care s-au cunoscut pe internet, s-au căsătorit. Se poate. Dar asta înseamnă să accepţi totul.

Mi-am făcut cont pe TikTok. Mi se pare curios să văd comportamentul fiecărei persoane. Cu frustrările lor. Tipologii diferite.

Şansele să îţi găseşti jumătate sunt foarte mici. Poate 5%. Este o soluţie, o rezolvare temporară, dar nu aşa se rezolvă. Tot înşelat este, tot minciună se numeşte.

×
Subiecte în articol: Adevăruri ascunse Lidia Fecioru
Parteneri
Obiectul din casă care te bagă la pușcărie. Mulți români îl au
x close