Antena 3 CNN Adevăruri ascunse Lidia Fecioru: "Rețetă mai bună nu am". Produsul despre care se spune că ar putea vindeca boli grave

Lidia Fecioru: "Rețetă mai bună nu am". Produsul despre care se spune că ar putea vindeca boli grave

Bioenergoterapeutul Lidia Fecioru a dezvăluit în emisiunea Adevăruri ascunse, difuzată în fiecare sâmbătă, la Antena 3, începând cu ora 18.45, care este secretul său atunci când vine vorba despre tonusul mental și fizic.

Lidia Fecioru: "Rețetă mai bună nu am". Produsul despre care se spune că ar putea vindeca boli grave
de Gabriel Dano    |    29 Apr 2021   •   17:53

Este vorba de Oul Hiperimun, creat în România. Specialiștii Romvac au injectat găini cu anumiți viruși, iar ouăle acestora conțin acum anticorpi. În plus, pentru ca tratamentul să fie mai eficient, virusul care provoacă infecția este extras de la pacient și se administrează găinii.

„Am început și practic de foarte mult timp acest tratament. Nu mă întrebați de ce întineresc, de ce nu îmbătrânesc. Nu mă injectez în fiecare zi cu ceva ca să am și zâmbetul și mintea în concordanță și m-am axat foarte mult pe tratamentul cu ouăle imune de la Romvac.

Vreau să le spun telespectatorilor, mai ales cei care au copii mici, că vaccinul este buvabil. Încercați să vă duceți să le luați, sunt tratamente naturiste. Deci, rețetă mai bună ca asta, crede-mă, astăzi, sincer nu am. Sunt minunate. Unicul impediment este să nu fii alergic la ou, în rest poți să faci tratament”, a spus Lidia Fecioru.

 

×
Parteneri
Cât costă coșul de cumpărături cu două săptămâni înainte de Paște
x close