Antena 3 CNN Adevăruri ascunse Lidia Fecioru: 10 rezoluții vitale pentru suflet în acest sezon. "Învățați să și primiți, nu numai să dați - iubire"

Lidia Fecioru: 10 rezoluții vitale pentru suflet în acest sezon. "Învățați să și primiți, nu numai să dați - iubire"

În cadrul emisiunii Adevăruri ascunse de la Antena 3, Lidia Fecioru a prezentat rezoluțiile care vor face să vă înflorească sufletul în această primăvară.

Lidia Fecioru: 10 rezoluții vitale pentru suflet în acest sezon. "Învățați să și primiți, nu numai să dați - iubire"
de Georgiana Adam    |    06 Mar 2021   •   19:10

Să călătorim! 

Chiar dacă perspectiva lockdown-ului bate la ușă, bioenergoterapeutul Lidia Fecioru ne îndeamnă să fim optimiști și să ne programăm călătorii de suflet alături de oamenii dragi. 

Cum ar fi să nu avem lumină o lună de zile? Oamenii s-ar întoarce foarte mult către pământ, s-ar bucura mult mai mult de pământ


Să citim!

Să descoperim prin lectură mult mai multe lucruri despre noi, pe care le-am trecut cu vederea și nu le-am valorificat. Citind, ne descoperim în oglinda cărților, chiar pe noi înșine!

 

Să petrecem mai mult timp cu oamenii pe care îi iubim

Am învățat în ultima vreme să îi ascultăm mai mult pe cei dragi. Până acum treceam cu mai multă ușurință de problemele celorlalți. Acum însă valorificăm timpul mai bine. 


Să fim recunoscători

Să începem să ne acceptăm necondiționat pe noi și apoi pe ceilalți. Recunoștința este hrana sufletului frumos. Arta recunoștinței este ca în fiecare zi să găsim măcar 3 lucruri pentru care putem fi recunoscători. Indiferent de greutăți să nu permitem întunericului să pună stăpânire pe noi.
Din păcate, răul nu devine mai bun, ci și mai rău.


Să facem detox la social media

Să ne îndreptăm spre lumea reală, nu spre cea virtuală. Pentru a scăpa de tentații, Lidia Fecioru spune că nu are aplicația Facebook pe telefon. De asemenea, nu deține nici WhatsApp pe telefonul de serviciu. 

Și Mihai Voropchievici spune că se pierde mult timp în zadar pe rețelele sociale, cu informații mediocre.


Permiteți-vă să fiți iubiți!

Învățați să și primiți, nu numai să dați - iubire. Să încercăm să ne rămână sufletul intact. Să descoperim lucruri noi în noi.

Urmăriți materialul video cu sfaturile integrale ale Lidiei Fecioru:

 

×
Subiecte în articol: Adevăruri ascunse Lidia Fecioru
Parteneri
Guvernul a decis: Toate pensiile vor fi livrate înainte de Paşte!
x close