Antena 3 Adevăruri ascunse Lidia Fecioru: Semne că te afli în pragul divorțului

Lidia Fecioru: Semne că te afli în pragul divorțului

de Georgiana Adam    |    26 Iun 2021   •   20:16
Lidia Fecioru: Semne că te afli în pragul divorțului
Sursa foto: Antena 3

Lidia Fecioru a vorbit în cadrul emisiunii Adevăruri ascunse despre semnele care dezvăluie că o căsnicie se va încheia curând. Certurile constante și indiferența partenerului se află printre ele.

”Cel mai important este că întotdeauna în cuplu este unul defensiv. Și celălalt se simte asuprit, jignit. Certurile astea mărunte, acuzele aduse unei singure persoane. Bărbații care înșală cel mai des sunt cei care au soțiile geloase. Când a început teroarea acolo se și rupe. Asta e una din probleme.

Când se duce la o petrecere și tot timpul face mișto de partener de față cu ceilalți. Chestia asta e foarte urâtă. Cei care ascultă își dau seama că tu vrei să barezi în ceea ce nu ești de altfel. Mai există o chestie.

Când vrei să discuți cu partenerul și el își strânge urechile și fuge de discuție. Și chestia asta e tot un semn că relația asta se duce pe tobogan.

Oamenii când țipă unul la celălalt înseamnă că sunt foarte departe unul de celălalt și nu se aud. Discuția trebuie să fie liniștită, calmă.  Tonul face muzica.  Partenerul care te ascultă nu este acolo în familie. E egoist și nu își rezolvă decât problemele sale”, a explicat Lidia Fecioru.

×
Subiecte în articol: Lidia Fecioru Adevăruri ascunse
Parteneri
x close