Antena 3 CNN Adevăruri ascunse Zilele norocoase ale fiecărei zodii, cu Lidia Fecioru şi Mihai Voropchievici. Pe Gemeni, ziua de miercuri îi face mai volubili, duminica este benefică Leilor

Zilele norocoase ale fiecărei zodii, cu Lidia Fecioru şi Mihai Voropchievici. Pe Gemeni, ziua de miercuri îi face mai volubili, duminica este benefică Leilor

Lidia Fecioru și Mihai Voropchievici au dezvăluit la "Adevăruri Ascunse" care sunt zilele norocoase pentru fiecare zodie în parte.

Zilele norocoase ale fiecărei zodii, cu Lidia Fecioru şi Mihai Voropchievici. Pe Gemeni, ziua de miercuri îi face mai volubili, duminica este benefică Leilor
de Cristina Tudorache    |    10 Sep 2021   •   08:00

Luni - Rac
Ziua de luni, patronată de Lună, este în general foarte norocoasă pentru nativii din zodia Rac. În zilele de luni, acestor nativi le este recomandat să-și asculte intuiția nativă fantastică. Este momentul perfect pentru noi începuturi, pentru a visa și a crea dacă vor să câștige în viață.

Marți - Berbec și Scorpion
Marțea are o încărcătură simbolică pentru Berbeci, care sunt încrezători și puternici, în special în această zi. Scorpionii vor simți că și-au găsit scopul, mai ales dacă este vorba despre îndeplinirea dorințelor celor dragi.

Miercuri - Gemeni, Fecioară și Vărsător
Ziua lui Mercur patronează comunicarea, echilibrul și înțelegerea. Pe Gemeni, ziua de miercuri îi face mai volubili, se simt în elementul lor de comunicare. Vărsătorii sunt de asemenea buni comunicatori, de aceea pot obține beneficii în această zi datorită modului în care se exprimă. Fecioarele beneficiază de echilibru interior în această zi și simt că puterea este de partea lor în mijlocul săptămânii.

Joi- Săgetător și Pești
Pentru Săgetători, ziua de joi, patronată de Jupiter - marele benefic, este potrivită mai ales când vor să se culturalizeze și să citească. Peștii, în schimb, se bucură joia de abundență, stabilitate și echilibru interior. Cei născuți joia, indiferent de zodie, sunt deosebit de norocoși.

Vineri - Taur și Balanță 
Patronată de Venus, ziua de vineri are beneficii mai ales în sfera romantică și a banilor pentru cele două zodii. Este o zi în care pot reuși și în alte domenii ce presupun sensibilitate, empatie. Dacă au întâlniri importate, Taurii și Balanțele trebuie să și le programeze vinerea.

Sâmbăta - Capricorn
În prima zi de weekend, nativilor din Capricorn le este recomandat să înceapă și să închidă proiecte, mai ales dacă e vorba despre cele destinate casei și familiei.

Duminică - Leu
Ziua Domnului este benefică nativilor din Leu, care reușesc să-și umple sufletul și să se relaxeze în ziua de odihnă, când simt că trăiesc pentru ceea ce contează. Fie că e vorba de planificarea vizitelor sau programarea micilor plăceri ale vieții, duminica e zi de bucurie de pentru Lei.

×
Subiecte în articol: zodii Horoscop Adevăruri ascunse
Parteneri
Șeful TikTok, pus la zid și umilit în Congresul SUA
x close