Antena 3 CNN Adevăruri ascunse Lidia Fecioru, tehnici simple care fac subconştientul să lucreze în favoarea ta

Lidia Fecioru, tehnici simple care fac subconştientul să lucreze în favoarea ta

Lidia Fecioru, bioenergoterapeut, a dezvăluit în cadrul emisiunii "Adevăruri ascunse" de la Antena 3, câteva tehnici simple care ajută subconştientul să lucreze în favoarea noastră.

Lidia Fecioru, tehnici simple care fac subconştientul să lucreze în favoarea ta
de Claudia Popovici    |    12 Iun 2021   •   20:34

Subconștientul îţi poate fi prieten sau cel mai mare duşman, spune Lidia Fecioru şi, totul depinde de modul în care îl accesăm, ce comenzi îi dăm şi cât de mult îl lăsăm să ne controleze viaţa.

„Suntem rezultatul felului nostru de a fi, suntem rezultatul gândirii noastre, a subconștientului nostru.

Degeaba vin eu și râd, dar râsul este stins, adică nu este râsul acela sincer pentru că subconștientul meu este încărcat cu ceva și ne influențează și viața și felul de a fi și hotărârile pe care trebuie să le iau.

Noi avem în subconștient și acolo trebuie să facem ordine și să dăm ordin. Tot ce este în subconștientul nostru este și în univers, de aceea toate comorile Universului sunt înăuntru nostru.

Noi avem acces la ele şi le putem accesa prin modul nostru de a gândi. În subconștient zac toate fricile. Dacă cineva spune "Domne' dar eu simt că nu este așa..." acela este subconștientul, iar noi spunem că este intuiția dar, de fapt nu este, este subconștientul care este înmagazinat cu ceea ce există în împrejurul nostru.

Deci dacă noi căpătăm o frică, subconștientul o înmagazinează și indiferent cât vrem noi să avem curaj să facem ceva, acea frică din subconștient imediat mă scoate și mi-o pune în față. La fel, cum poate este o piedică foarte mare subconștientul poate deveni un avantaj, depinde de ordinul pe care îl dăm.

Exemplu: Mâine am o zi frumoasă! Sunt sănătoasă! În timpul somnului organismul meu funcționează normal.

Să dispară stările de tensiune că eu poate nu știu medicină și poate nu știu cum să funcționeze dar eu îi dau să funcționeze în limitele normale.

Exerciţiu: O persoană care nu îşi găsește perechea

Să stea în fiecare seara, înainte de a adormi să stea câteva minute în care să îi dea ordine subconștientului. A doua zi persoana va avea o alta energie.

Dându-i aceste ordine, ne căpătam încrederea în noi. Daca suntem percepuți altfel îmi creşte stima de sine, creşte respectul de sine şi lucrurile încep să se aşeze într-un mare fel. Noi nu negociem cu subconștientul, îi dăm un ordin clar. 

×
Parteneri
O dronă militară s-ar fi prăbuşit în apropiere de Brăila
x close