Antena 3 CNN Adevăruri ascunse Lidia Fecioru, vibraţii energetice ale anului 2021: "Iubirea nu supravieţuieşte cu ura la un loc"

Lidia Fecioru, vibraţii energetice ale anului 2021: "Iubirea nu supravieţuieşte cu ura la un loc"

Bioenergoterapeutul Lidia Fecioru a dezvăluit, în exclusivitate la emisiunea Adevăruri Ascunse de la Antena 3, vibraţiile energetice ale anului 2021.

Lidia Fecioru, vibraţii energetice ale anului 2021: "Iubirea nu supravieţuieşte cu ura la un loc"
de Alin Tarnovschi    |    02 Ian 2021   •   19:40

Noi avem de făcut foarte multe sau am putea să facem foarte multe lucruri pentru noi ca să atragem multe energii pozitive. În primul rând, ce trebuie să facem este să avem grijă. Ştiţi cum se spune, dacă vrei să îţi cumperi o canapea nouă, nu trebuie să o scoţi pe cea veche? Dar trebuie să o scoţi că vrei, nu că s-a stricat.

Să schimbi lucruri sau să te lipseşti de lucruri pe care, de altfel, nu te-ai fi lipsit de ele. Dacă vreau să fac asta, fac asta. Aceasta este vibraţia acestui an. Şi vor fi multe.

Anul nu este unul uşor, oricum vor fi tensiuni destul de multe. Nu ne vor lipsi teatrele de comedie din politică, tensiunile sociale vor fi foarte multe şi ne aşteaptă foarte multe ploi.

Cu timpul nu vom fi foarte prietenoşi, vom avea luni secetoase şi luni cu ploi şi inundaţii foarte multe. Vor fi extreme de genul ăsta.

Vibraţiile energetice ale anului 2021, cu Lidia Fecioru

Tensiunile politice nu vor lipsi şi într-un fel ne ajută. Încep să îi apropie pe oameni. În schimb, creşte violenţa între oameni. Ceea ce am trăit la sfârşitul anului, să nu uităm ce lună decembrie cu trântit pe jos, a fost o lună foarte urâtă. Şi vor mai fi chestii de genul ăsta.

O să avem o tranziţie. Până în luna aprilie sunt luni foarte grele din punct de vedere financiar. În ce constă? Dispar de pe piaţă banii cash şi se folosesc din ce în ce mai mult cardurile, banii virtuali şi se resimte foarte strâns faţă de oameni.

Fiecare pe planul lui personal poate face mici schimbări pentru că nişte mici legi ale Universului pe care trebuie să le ascultăm. Să ne facem un bileţel cu dorinţe şi să îl citim când suntem bine-dispuşi. E foarte important în această perioadă să ne dezvoltăm intuiţia şi îmbogăţirea la ceea ce am vrea noi să inventăm. Şi imaginaţia.

Asta ţine şi de dezvoltarea noastră spirituală, a artei din noi. Fiecare e artist. Trebuie să nu uităm că în Universul acesta există circulaţia informaţiei, a banului, informaţia energiilor pozitive şi atunci să fim buni, să ne dăm datori, să ne luăm datoriile şi să nu uităm de zeciuială. Obligatoriu, să împărţim ce câştigăm.

Important e să facem aceste lucruri. Este legea datului şi legea primitului. Se spune că atunci când te îmbogăţeşti, să dai din îmbogăţirea ta pentru că nu ştii niciodată când ţi se va întoarce înapoi.

Împărţitul şi primitul nu este zeciuială. Zeciuiala este din ce primim ca bani, din câştig. Zeciuiala, de foarte multe ori, poate veni sub forma împăcării cu cineva.

Ultima, dar poate nu ultima, este legea iertării. Dacă tu nu poţi să ierţi, şi porţi ură în suflet, n-ai să poţi să iubeşti. Iubirea nu poate veni să se aşeze peste ura pe care o ai în suflet. N-are cum să supravieţuiască. N-are cum să supravieţuiască iubirea cu ura la un loc. Deci, trebuie să ierţi, să cureţi sufletul şi să aduci iubirea înapoi şi iertare, aşa vei putea iubi.

Ce facem noi la nivelul nostru spiritual şi ţine de noi facem şi pentru Univers. Curăţenia sufletului este foarte importantă, eu am pus-o la sfârşit, dar de aici trebuie să începem. Că de aici începând va creşte în noi şi partea asta de simpatie, de prietenie, de reciprocitate.

Parcă oamenii se molipsesc mai repede de rău, unul de la celălalt, decât de bine. Eu ador oamenii cărora nu le pasă, cine, cum, cu ce, de ce. Ăştia îşi văd de treaba lor, sunt în altă vibraţie şi trăiesc foarte bine.

×
Subiecte în articol: Lidia Fecioru Adevăruri ascunse
Parteneri
Guvernul a decis: Toate pensiile vor fi livrate înainte de Paşte!
x close