Antena 3 CNN Adevăruri ascunse Cine are Linia Soarelui în palmă și care sunt beneficiile | Mihai Voropchievici: "Fiecare vine cu niște marcaje"

Cine are Linia Soarelui în palmă și care sunt beneficiile | Mihai Voropchievici: "Fiecare vine cu niște marcaje"

Numerologul Mihai Voropchievici a dezvăluit, în cadrul emisiunii Adevăruri ascunse, cum arată linia soarelui și care sunt beneficiile pentru cei care au o astfel de linie trasată în palmă.

Cine are Linia Soarelui în palmă și care sunt beneficiile | Mihai Voropchievici: "Fiecare vine cu niște marcaje"
Sursa foto: Antena 3
de Georgiana Adam    |    30 Iul 2022   •   19:57

Linia Soarelui sau Solariană, este o linie care apare la cine e norocos. De-asta se spune că este și linia norocului.

Avem Jupiter, Saturn, Apolo - sau Solariana, și Mercur. Astea patru degete. Degetul mare este degetul Lunii, el stă cuminte, nu are treabă. Găsim Linia Soarelui sub degetul inelar.

Poți să ai o singură linie, poți să ai două, poți să ai și trei, poți să ai și un ciorchine. Depinde de mâna fiecăruia.

Sub falangă sunt munții. Unii sunt mai proeminenți, umflăturile astea, alții mai puțin proeminenți. N-am văzut nicio mâna cu toți patru munți foarte proeminenți.

Liniuțele care apar, pe verticală, sunt acele linii solariene, sau linia norocului. Asta determină dacă persoană în cauză este un om norocos sau are alte veleități. Poți să fii norocos pe o direcție prestabilită de tine anterior. Adică eșți un scriitor sau pictor renumit. Asta îți marchează felul tău de a fi, creativitatea. Norocul vine foarte repede.

Cu astea ne naștem, dar, pe parcurs, câteodată, se mai întâmplă să vină alte linii și să completeze, în funcție de stările noastre, pe care le-am avut, momente tensionate. 

De câte ori suntem stresați, tensionați, avem probleme, încep să se marcheze linii hașurate sub degetul mare. Se așează una orizontală, mai vine una verticală. Poți să ai doar într-o anumită parte, poți să ai toată mâna. Oamenii care sunt prin excelență negativișți, ursuzi, care văd totul în culori sumbre, au mâinile hașurate, zici că ai făcut un desen și faci tenta unde vrei să dai umbră. Sunt oameni care se încarcă cu multe griji, frici, temeri. De multe ori, frica zilei de mâine.

Tot ce înseamnă liniile solariene, indiferent unde sunt poziționate au codul lor. Simbolistica este simplă: ai noroc. Că ești norocos în profesie, într-o anumită orientare artistică. De acolo vin marcajele pentru marii artiști, de orice natură. Fiecare vine cu niște marcaje. Cu cât e linia aia mai proeminentă, mai mare, cu atât îți trasează șansa de noroc și reușită. Dacă o ai pe mâna dreapta, asta înseamnă un noroc extraordinar.

Mâna dreapta îți dirijează expresia exterioară. Îți arată cine ești tu. Îți spune că ești un om bine poziționat, elocvent, consecvent, vorbești frumos, elevat, poți să fii un om de afaceri, profesor, îndrumător, un mentor, comunicatorul. Și norocul asta te ajută. Pentru că tu nu vei vorbi cu un singur om, vei vorbi cu doi, cu 10, cu 100, cu 1000.

Când începi să realizezi ce ai tu, trebuie să îți dai seama că ai o anumită cale de urmat. Dacă ai văzut că, prin comunicare, tu începi să accezi, să te ridici pe un plan social mai înalt, asta e drumul tău.

Tot ce înseamnă creativitate vei întâlni pe mâna dreaptă. Aici sunt artiștii, scriitorii, toți cei care, undeva, cu timpul, ajung persoane publice, cunoscute.

Dacă ne mutăm pe partea stângă, vedem care este esența interioară, nu ce proiectăm în exterior. Calitățile umaniste. Suntem un suflet bun, altruist, un om care sare în ajutorul celorlalți, se pliază pe necazurile unora, chiar dacă nu sunt necazurile lui, și întinde o mâna de ajutor.

Ce semne suplimentare pot apărea: stele, cruci, puncte, grile, pătrate, triunghiuri, toate figurile geometrice. 

Diezul pe linia solară este proba de încercare pe domeniul tău de activitate și sufletesc. Dacă apare pe stânga ți se întâmplă o neplăcere sufletească, te marchează, îți trebuie o perioada mai lungă ca să îți revii.

Dacă, întâmplător, apare o cruce pe linia solară arată un mare iubitor de artă rafinată care va obține un succes considerabil.

Pătratul pe linia norocului vorbește despre norocul unei persoane în oricare dintre eforturile sale. Atragi câștigul din patru colțuri, din patru zări.

Mai apar insule. Arată că persoana este căpoasă, refuză în permanență să recunoască neajunsurile idealului său. Comportament care poate aduce dezamăgire, o căsnicie nefericită sau alegerea greșită a persoanei de la bun început.

Dualitate, linie solară dublă, este dublul liniei de noroc. Norocul e în oglindă pentru tine, ești ofertat din toate părțile. Oamenii cu două linii sunt obișnuiți să se despartă de bani ușor și rapid. Banii nu sunt o piatră de moară pentru ei. Ei știu să recircule. În permanență vor avea bani. Dar trebuie să își planifice bine cheltuielile.

Linia perfect dreaptă implică rafinament, frumusețe, dar și lipsă de apărare a oamenilor. Este un pic egocentrist. Sunt capabili însă să impartă cu cei dragi, nu cu alții, tot ce au, pentru a-și păstra valoarea. Femeile care au așa ceva, fac compromisuri, orice compromis ca să nu îi plece bărbatul. Pot duce raul toată viața dar nu se despart. Pentru că s-au învățat cu răul.

Linie în spirală este o persoană extraordinar de optimistă, dar în preajma ei devii plictisit.

×
Parteneri
Situaţie critică în Slănic Prahova: o stradă s-a surpat! ISU intervine
x close