Antena 3 CNN Adevăruri ascunse Lista cu prieteni care ne vor trăda. Prietenii de care trebuie să scăpăm cât mai repede, cu Lidia Fecioru: "Ne transformă în victima lor"

Lista cu prieteni care ne vor trăda. Prietenii de care trebuie să scăpăm cât mai repede, cu Lidia Fecioru: "Ne transformă în victima lor"

Bioenergoterapeutul Lidia Fecioru a vorbit, astăzi, în cadrul emisiunii Adevăruri ascunse de la Antena 3, despre prietenii care ne vor trăda curând şi de care trebuie să scăpăm cât mai repede.

Lista cu prieteni care ne vor trăda. Prietenii de care trebuie să scăpăm cât mai repede, cu Lidia Fecioru: "Ne transformă în victima lor"
Sursa foto: Antena 3
de Redacția Antena 3 CNN    |    05 Feb 2022   •   19:29

Prietenul concurent

De obicei, prietenul concurent va sta lângă tine, deoarece el este cu tine într-o întrecere. Ceea ce nu este neapărat rău, deoarece este stimulantă pentru ambele părţi. 

În momentul în care observă că nu te poate ajuge din urmă şi nu te poate acapara, te descurajează şi te critică. Important este să avem intimitatea noastră. Fericirii îi place liniştea.

"Regina dramei"

Aceşti oameni ne transformă pe noi în victima lor. În momentul când începem să-i ajutăm foarte mult, mai mult decât ne-ar cere ei, am devenit victimă sigur. 

În primul rând, aceşti prieteni sunt vampiri energetici. 

Prietenul pesimist

Se spune că pesimistul doarme cu cuţitul sub cap. Acesta va vedea totul în culori închise. Trebuie să fim foarte fermi în dicuţiile cu ei. Se poate transforma din prietenul pesimist în victimă sau în orice legat de conjunctură. Prietenul pesimist este un prieten toxic.

Prietenul critic în mod constant

Acesta este un cârcotaş care tot timpul are ceva de apostrofat. 

Prietenul bârfitor

Dacă bârfeşte cu tine, bârfeşte şi despre tine. Aceşti oameni nu merită niciun fel de încredere. Prietenul bârfitor e bine să ştie cât trebuie să ştie, nu cât ar vrea să ştie.

Prietenul interesat

Aceşti oameni sunt capabili să încalce şi cele mai simple acorduri. Ei chiar te folosesc, la propriu. 

Prietenul imatur

Aceştia sunt inofensivi. Este bine să-l tolerăm şi să-l înţelegem, dar îl ajutăm o dată, maxim de două ori. Nu-l poţi ajuta la nesfârşit, deoarece acesta este şi prietenul obositor şi cârcotaş, care se transformă şi în victimă, depinde de interesul lui.

×
Subiecte în articol: Adevăruri ascunse Lidia Fecioru
Parteneri
Cătălin Cîrstoiu: Eu dorm liniştit că am ajutat pacienţii
x close