Antena 3 Adevăruri ascunse Lucrurile care îi fac fericiţi pe români, cu Lidia Fecioru: "De aici începe sănătatea mentală, sufletească şi a familiei"

Lucrurile care îi fac fericiţi pe români, cu Lidia Fecioru: "De aici începe sănătatea mentală, sufletească şi a familiei"

de Redacția Antena 3    |    07 Mai 2022   •   19:10
Lucrurile care îi fac fericiţi pe români, cu Lidia Fecioru: "De aici începe sănătatea mentală, sufletească şi a familiei"
Sursa foto: Antena 3

Bioenergoterapeutul Lidia Fecioru a vorbit, în cadrul emisiunii Adevăruri ascunse de la Antena 3, despre lucrurile care îi fac fericiţi pe români.

"60% dintre români se declară fericiţi sau oarecum fericiţi. Procentul este mare, dar eu sunt şi nu de acord. Cred că doar dacă ne uităm, se vede fericirea. 

Dacă te duci într-un club să întrebi, aia clar sunt fericiţi. Dacă stai să întrebi în funcţie de vârstă, vei vedea că fericirea constă cât de cât că există siguranţă financiară. 

Siguranţa financiară este foarte importantă pentru toţi. Acum, la final de pandemie, lumea îşi dă seama că sănătatea lor şi a familiei lor este cea mai importantă. 

Dacă stăm să ne gândim la femei şi bărbaţi, o să vedem că diferenţa este mai mare la femei, pentru că ele sunt mame, ele sunt cele care sunt capul familie. Femeia este cea care conduce familia şi ea se ocupă de sănătatea întregii familii", a spus Lidia Fecioru, sâmbătă, în cadrul emisiunii Adevăruri ascunse de la Antena 3.

Lidia Fecioru: "Oamenii s-au dus mai mult către Dumnezeu, către familie"

"Românii au început să pună bază pe spiritualitate. De aici începe şi sănătatea mentală, sufletească şi a familiei. Au văzut ce rămâne din tot ce înseamnă informaţii greşite, ascunzişuri şi tot aşa. Oamenii s-au dus mai mult către Dumnezeu, către familie. 

Dacă nu eşti sănătos, degeaba ai bani. Au fost foarte mulţi oameni care s-au blocat în case cu bani cu tot. Purtau mască la fel ca cei fără bani şi tot aşa. Valorile pe care nu le poţi cumpăra cu bani, au ieşit în perioada pandemiei la suprafaţă. 

Aşa am început să valorificăm mai mult grija faţă de noi. Oamenii nu se mai aruncă să cumpere lucruri de care nici nu au nevoie. Toată lumea voia marcă sau să sclipească. Acum lumea cumpără şi o rochie mai ieftină sau un pantof. 

Când intri pe reţelele de socializare vezi doar ură şi parcă preferi să nu mai intri. Mulţi preferă să nu mai intre. Ieşi şi nu te mai interesează", a mai spus bionergoterapeutul. 

×
Subiecte în articol: Adevăruri ascunse Lidia Fecioru fericire
Parteneri
x close