Antena 3 CNN Adevăruri ascunse Luna Nouă în Peşti, efecte incredibile, cu Mihai Voropchievici: "Urmează noi deschideri, noi realizări"

Luna Nouă în Peşti, efecte incredibile, cu Mihai Voropchievici: "Urmează noi deschideri, noi realizări"

Numerologul Mihai Voropchievici a dezvăluit, în cadrul emisiunii Adevăruri ascunse de la Antena 3, efectele incredibile ale unui fenomen: Luna Noua în Peşti.

Luna Nouă în Peşti, efecte incredibile, cu Mihai Voropchievici: "Urmează noi deschideri, noi realizări"
Sursa foto: Antena 3
de Alin Tarnovschi    |    13 Mar 2021   •   20:40

Astăzi, 13 martie, e Lună Nouă în Peşti. Deci, nişte energii fantastic de benefice. Tot ce înseamnă Lună Nouă înseamnă noi deschideri, noi realizări. Te duci cu o energie extraordinară. De la Luna Nouă, Luna e seceră şi ea pleacă până ajungă la Lună Plină, e un cumul de energii.

Orice lucru care ni-l dorim, îl putem începe. Luna Nouă ţine două zile. De acolo începe creşterea. Tot ce faci e în creştere.

Dacă vrei să pui un ban de o parte, e numai bine să începi.

Dacă vrei să dai jos câteva kilograme, acum e foarte bine. Dar e bine şi la Lună Plină pentru că atunci e în scădere şi le dai şi mai uşor jos.

Amintesc un ritual pe care îl foloseam şi îl ştiu de la bunica. Pândim, pe cât e posibil, e cer senin, căutaţi să găsiţi Luna Nouă. Luaţi un portofel cu bănuţi sau doar un ban, mergeţi la fereastră şi spuneţi aşa: "Luminiţă nouă, taie pâinea-n două. Ţie jumătate, mie sănătate şi noroc în toate".

Iar când zici noroc în toate, tu te gândeşti tot ce îţi doreşti să faci. Noroc în toate cuprinde şi bani, şi sănătate, şi un parteneriat, o posibilă legătură cu o persoană.

Dar mai exista un ritual. Să iei un bănuţ de argint, iar dacă ai şi din ăla găurit, nu contează că e vechi, că e antic, şi să îl ţii pe un şerveţel şi să îţi bată lumina Lunii în el. Iar atunci să spui: "Ăsta e bănuţul meu norocos care mă ridică de jos. Îmi dă de toate, şi sănătate, şi bogăţie şi mă scapă de sărăcie".

Când am găsit ritualul am fost foarte curios pentru că nu mai întâlnisem aşa ceva. În momentul în care l-ai făcut, primul care a încercat a fost băiatul unui prieten. Era şi el cuios. Şi de acolo m-a sunat. Mi-a spus că a simţit o energie, ceva parcă a intrat ceva în el, l-a curentat tot corpul şi s-a dus.

Bănuţul ăla, şi când şi-a cumpărat maşină, şi când a cunoscut prima fată, şi când s-au dus să depună banii să îşi ia prima casă, l-a însoţit. Toate i-au mers ca pe roate.

Să fie numai norocul lui sau să fie magia acestui astru al nopţii care ne duce la odihnă?

×
Subiecte în articol: Mihai Voropchievici Adevăruri ascunse
Parteneri
Situaţie critică în Slănic Prahova: o stradă s-a surpat! ISU intervine
x close