Antena 3 CNN Adevăruri ascunse Magia Cifrelor, cu Mihai Voropchievici: "Atenție cum vă jucați cu cifrele, au puterea de a dărui dar și de a constrânge"

Magia Cifrelor, cu Mihai Voropchievici: "Atenție cum vă jucați cu cifrele, au puterea de a dărui dar și de a constrânge"

Numerologul Mihai Voropchievici a explicat, în emisiunea Adevăruri Ascunse, de la Antena 3, care este încărcătură energetică a fiecărei cifre, și cum ne putem folosi de ele în diferite momente ale vieții.

Magia Cifrelor, cu Mihai Voropchievici: "Atenție cum vă jucați cu cifrele, au puterea de a dărui dar și de a constrânge"
Sursa foto: Antena 3
de Redacția Antena 3 CNN    |    17 Iul 2021   •   20:43

"Puterea numerelor e o forță extraordinară. La început a fost Cuvântul, dar înainte de cuvânt au fost cifrele. Dacă și Mântuitorul le-a dat dreptate, pentru că știau ce știau. Iar noi aflăm printre picături de magia lor.", a explicat numerologul.

E foarte bine să ne împrietenim cu cifrele, pentru că ele ne vor ajută să aducem norocul în viață noastră, sau ne vor aduce acele rezolvări atunci când ceva nu ne convine în jurul nostru, avem o neplăcere.

Să zicem că ești un tip care întârzie la muncă. În viață ta apar întotdeauna întârzieri. Ba nu ai transport la timp, ba nu ai o mășînă cu care să ajungi. De multe ori nici salariul nu intră la ziua când e planificat. Tu ai nevoie de o stabilitate și de ceva care să urgenteze, să facă aceste lucruri să funcționeze. Și atunci trebuie să spunem în gând cifra 20. Doi amplifică puterea, forță lucrurilor care să se îndeplinească mai ușor. Pe când 0 îți va reduce la minim forțele, deci nu te vei extenua. Când stai pe fotoliu, scaun, la servici, acasă, și repeți în gând, când ai o pauză 20-20-20. Asta te ajută să scapi de tot ce este greu, perimat, care te trage în urmă, și nu te lasă să funcționezi la parametrii normali.

Se întâmplă și altceva, alt fenomen. Ești părinte, ai copil, băiat, față. Și fiica ta vine cu unul care ție nu îți place, mamei nu îi place. Și spune "eu cu asta mă mărit". Cum faci că să întârzii treaba asta, că ea să își dea seama că a făcut o alegere ne la locul ei. Și atunci începi să repeți în gând cifra 4. Este cifra stabilității, a lucrului bine făcut, dar încet, în timp, fără grabă. Repetând 4 nu faci decât să insuflii să se analizeze mai bine situația, să vadă dacă merită, dacă partenerul sau partenera este care trebuie. Și 4 este și o cifra de încetinit. 

Ce mai avem noi nevoie întotdeauna? Să ne înmulțim banii. Și atunci, începem să folosim cifra 7, dar spui 7 + 1. Șapte este o cifra de mister, nu știi ce ascunde în spate. Dar zicând 7 + 1 înseamnă 8, cifra a banului. E adaosul. Șapte plus, completezi la venitul pe care îl ai. Cifra 8, dacă o răsturnăm, e o cifra a infinitului, o să fii bogat la infinit. Dar nu îl folosiți alandala, și oricând pentru orice. Și nu încercați să faceți demonstrații în față altor oameni, că tu ești buricul pământului.

Atenție cum va jucați cu cifrele. Au puterea de a dărui dar au și puterea de a costrange, dacă greșiți

Dacă trebuie să reduceți ceva, de exemplu. Am luat prea mult în greutate. A senzația aia de foame continuă și aș mânca întruna. Sunt și domni destui care mai vor să scadă din kilograme, să facă o silueta de invidiat. Dacă să meargă la sala, să dea atâția bani, să mai tragă și de fiară, nu e mai bine să folosești numerologia? Și atunci doamnele, le propun să spună, când simt nevoia 10 - 1. Zece minus unu. Zece a cifra Domnului, Tatăl, și atunci Dumnezeu vine în ajutorul tău. Dar minus 1 înseamnă a scade din ceea ce ai tu. Nu va gândiți acum să fiți exagerați. Nu ne jucăm cu așa ceva. 10 - 1 înseamnă 9, cifra perfectă a Universului, dar este și cifra schimbării. Așa că folosiți-o să vedeți cu ce frumos vine, dar fiți raționali, să aveți o greutate nu în zona excesului ponderal dar nici minusului. Să fiți pe balans. dacă oscilați aici, sunteți cei mai frumoși.

Dacă vreți să construiți ceva, sau să reabilitați ceva. O casă nouă sau o relația care scârțâie, sau relația cu șeful. Imaginația trebuie să lucreze altfel și să spuneți 40 câte 40. Ali Baba și cei 40 de hoți. Credeți că filmul ăla a fost făcut fără să cunoască numerologia, ce înseamnă 40? Aceste cifre va ajută să imultiti ceea ce doriți, dar până la infinit poate să meargă. Îmbunătățiți relația cu voi înșivă, cu un partener de viață, un prieten, un șef care e mai auster și mai dur, care nu își permite să fie prieten cu toată lumea, cu toate că este un om extraordinar, dar trebuie să aibă prestanța.

Dacă nu ai suficientă fericire, noroc și ușurință în rezolvare, repetăți în gând 21. Douăzeci și unu. 2 + 1 e 3. Semnificația cuvântului fericire asta este, 21. Forță divină. Tatăl, Fiul și Sfântul duh. Veți obține orice, cum ați combină, acel 21 va aduce fericire.

Dacă nu ai timp suficient, repetă în gând 91. 9 e schimbare, iar 1 cea mai rapidă cifra. În plus, 1 este începutul iar 9 e finalul. Alfa și Omega. Nu întâmplător a fost folosit 911, apel de urgență. Nimic nu e întâmplător în lumea asta și în lumea cifrelor.

×
Parteneri
Românii care vor fi obligați să își instaleze al doilea contor pentru energie
x close