Antena 3 CNN Adevăruri ascunse Meteo din bătrâni pentru noiembrie 2023, cu Mihai Voropchievici. Data când vine zăpada, începe frigul şi gerul

Meteo din bătrâni pentru noiembrie 2023, cu Mihai Voropchievici. Data când vine zăpada, începe frigul şi gerul

Prognoza meteo ne-a cam dat peste cap în ultima vreme, cu zilele de vară în mijlocul toamnei, iar luna noiembrie debutează bine, arată prognoza meteo din bătrâni, după cum a spus Mihai Voropchievici, sâmbătă, la emisiunea Adevăruri ascunse.

Meteo din bătrâni pentru noiembrie 2023, cu Mihai Voropchievici. Data când vine zăpada, începe frigul şi gerul
Sursa foto: antena3.ro
de Georgiana Adam    |    04 Noi 2023   •   20:00

"Noiembrie debutează fantastic de bine, după cum s-a văzut pe data de 1, 2, 3, inclusiv 4. Vânt și alternanțe dimineața, seara frig, iar la prânz, plăcut.

Luna aceasta este acceptabilă, ca luna octombrie, referitor la temperatura caldă.

După 5 până pe 8 noiembrie, vremea este bună, nu mai bate atât de mult vântul, este bine, este plăcut.

Apoi, în perioada 9-20 noiembrie, vântul ne dă târcoale. Se pornește din nou, indiferent că e zonă de munte sau zonă de șes.

După 20 noiembrie, ne putem aștepta ca în zonele montane să fie frig și ger, să cadă zăpadă. Pe 21-22-23 noiembrie, se mai îndulcește vremea, e bine, e plăcut.

În schimb, pe 24 noiembrie, un strat mic de zăpadă, dar pe 25-26 noiembrie, va fi ger dimineață cu temperaturi sub 0 grade.

După aceea, din 27 până pe 30 noiembrie, va fi la fel de bine, deci are alternanțe câte 2-3 zile frig, un pic de vânt", a spus Mihai Voropchievici, sâmbătă, la emisiunea Adevăruri ascunse, de la antena3.ro.

×
Parteneri
Ministrul Mediului explicaţii cu privire la praful saharian
x close